Luistervoorbeeld

In wankel evenwicht

Voorgelezen door Dieuwertje Blok
SerieInspecteur Lynley-mysterie deel 15
Auteur Elizabeth George
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 23u 43m 31s
€ 11,99

Beschrijving

Na de dood van zijn vrouw heeft Thomas Lynley ontslag genomen bij New Scotland Yard. Met niet meer bij zich dan een rugzak trekt hij al een maand te voet door Cornwall, om alleen te zijn met zijn gedachten. Maar terwijl hij op een rotspad langs de kust naar de golven in de diepte staart, ziet hij op een rots beneden hem het lichaam van een jongen liggen. Dood.

Zodra rechercheur Bea Hannaford van de plaatselijke politie erachter komt wie Lynley is, wil ze hem niet laten gaan. New Scotland Yard heeft zijn ontslag niet geaccepteerd en dus is Lynley nog steeds politieman, en zij kan zijn hulp goed gebruiken. En Lynley – het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan – is door de hele zaak geïntrigeerd. Wanneer Barbara Havers zich bij hem voegt, begint een speurtocht binnen een kleine gemeenschap waar geheimen uit heden en verleden zich opstapelen.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 15 april 2020
ISBN 9789046172506
Taal Nederlands
Speelduur 23u 43m 31s
Bestandsgrootte 1303 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Elizabeth George
Elizabeth George

Elizabeth George (1949) is de auteur van negentien thrillers in de Inspecteur Lynley-reeks. Daarnaast schreef ze de spannende 4-delige crossoverserie Het Fluistereiland.

George begon op haar zevende al met schrijven. Na haar studie Engels en een master in psychologie werkte ze als docent Engels en als remedial teacher. Haar eerste boek, Totdat de dood ons scheidt verscheen in 1988. Vanaf dat moment wijdde ze zich volledig haar aan schrijverschap. En met succes, want haar werk werd bekroond met talloze awards, zoals Anthony Award, de Agatha Award en Le Grand Prix de Littérature Policière. Veel van haar boeken zijn door de BBC bewerkt tot tv-films of -series, die ook in Nederland en Vlaanderen zijn uitgezonden.

Toon aanbod