Luistervoorbeeld

De zeven stappen naar succesvol ouderschap - basisboek

Ontdek de kunst van het Scandinavische opvoeden Voorgelezen door Gaby Milder
Auteur Hedvig Montgomery
Spreker Gaby Milder
Speelduur 4u 22m 4s
€ 13,99

Beschrijving

Maak kennis met de opvoedexpert uit Noorwegen: Hedvig Montgomery

‘Met meer dan 20 jaar ervaring als familietherapeut weet ik dat niemand als een goede ouder geboren wordt. Maar ik weet ook dat bijna iedereen een goede ouder kan wórden, en dat iedereen béter kan worden.’ – Hedvig Montgomery

Hoe krijg je een gelukkig kind? Hoe voed je zelfvertrouwen? Hoe bereid je een kind voor op de verdrietige dingen in het leven? Hoe boos mag je eigenlijk worden? Wat is de meest gemaakte fout van ouders? En wat is het allerbelangrijkste wat je als ouder kunt doen tijdens het opgroeien van je kind?

De zeven stappen naar succesvol ouderschap is een modern naslagwerk voor 21e-eeuwse ouders. In zeven makkelijke stappen helpt psycholoog en familietherapeut Hedvig Montgomery opvoeders hoe ze ervoor kunnen zorgen dat zij en hun kinderen tevreden en gelukkig zijn, met zichzelf en met elkaar. Dit is hét boek voor iedere ouder die het beste uit zichzelf wil halen.

Details

ImprintLev.
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 25 maart 2020
ISBN 9789046173961
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 22m 4s
Bestandsgrootte 240 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hedvig Montgomery

Hedvig Montgomery (1968) is psycholoog en gezinstherapeut en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen en gezinnen. De serie 'Zeven stappen naar succesvol ouderschap' is het resultaat van tientallen jaren aan onderzoek en praktijkervaring; het zijn handzame boeken vol met waardevolle informatie en praktische tips; de moderne opvoedbijbels die ouders wereldwijd de juiste handvatten geeft zodat ze het ouderschap vol vertrouwen tegemoet gaan.

Toon aanbod