Luistervoorbeeld

Baby & Dreumes

Ontdek de Scandinavische kunst van het opvoeden Voorgelezen door Gaby Milder
Auteur Hedvig Montgomery
Spreker Gaby Milder
Speelduur 4u 51m 28s
€ 13,99

Beschrijving

Een baby krijgen is een wonder. Het maakt niet uit hoeveel kinderen je al hebt; het is altijd bijzonder. En als ouder wil je het beste voor je kind. Dit boek is een gids voor de eerste intieme, overweldigende en prachtige 24 maanden van het leven van je kind.

Hoe creëer je een veilige plek, sus je je kind in slaap, laat je het spelen? Hoe reageer je als je kind niet stopt met huilen – en wat is nu echt het allerbelangrijkste deze eerste twee jaar?

Het boek gidst je door alle eerste mijlpalen, en geeft je de handvatten en kennis die je nodig hebt. Maar het geeft je vooral vertrouwen, dat jij en je kind hard nodig hebben om een gezonde en sterke band op te bouwen die een heel leven meegaat.

Baby & dreumes is onderdeel van de serie De zeven stappen naar succesvol ouderschap van de Noorse opvoedexpert Hedvig Montgomery.

Details

ImprintLev.
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 27 maart 2020
ISBN 9789046173978
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 51m 28s
Bestandsgrootte 267 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hedvig Montgomery

Hedvig Montgomery (1968) is psycholoog en gezinstherapeut en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen en gezinnen. De serie 'Zeven stappen naar succesvol ouderschap' is het resultaat van tientallen jaren aan onderzoek en praktijkervaring; het zijn handzame boeken vol met waardevolle informatie en praktische tips; de moderne opvoedbijbels die ouders wereldwijd de juiste handvatten geeft zodat ze het ouderschap vol vertrouwen tegemoet gaan.

Toon aanbod