Luistervoorbeeld

De komst van een vreemde lente

Voorgelezen door Cees van Ede
Auteur Franco Faggiani
Spreker Cees van Ede
Speelduur 40m 59s
€ 0,01

Beschrijving

De hoofdrolspelers van Tussen twee werelden zijn terug in dit korte verhaal van Franco Faggiani. Hoe is het leven ten tijde van het coronavirus in het afgelegen huis in de Dolomieten van vader Leonardo Guerrieri en zijn pleegzoon Martino Rochard?

Wanneer het nieuws van de epidemie hen bereikt, verandert er voor de twee niet zoveel: ze zijn gewend om geïsoleerd te leven, in de bergen aan de rand van het bos, om weinig mensen te zien en om hun dagen in te delen volgens het ritme dat de seizoenen hun opleggen. Tot Leonardo op een dag uit het raam kijkt en een tentje ziet staan. En de volgende dag nog een… Tussen hen: twee onverwachte gasten, Federico en Pietruccio. Twee broers die van plan zijn een ongebruikelijke, maar speciale missie te voltooien.

Een klein gebaar van ons, een mooie leeservaring voor u: geniet nu van het gratis verhaal ‘De komst van een vreemde lente’ van Franco Faggiani.

Details

ImprintSignatuur
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 28 mei 2020
ISBN 9789046174517
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 40m 59s
Bestandsgrootte 38 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Franco Faggiani

Franco Faggiani woont in Milaan en is altijd al journalist geweest. Hij schreef eerder zijn debuutroman Tussen twee werelden en wisselde zijn schrijven altijd af met lange, eenzame wandelingen door de bergen.

Toon aanbod