Will
Will

Will

WILL is een boek over wilskracht, over wat je voor elkaar kunt krijgen en wat je achter je kunt laten.

Auteurs

Will Smith, Mark Manson

Spreker

Howard Komproe

Speelduur

15 uur 52 min

€ 15,99

Beschrijving

WILL door Will Smith en Mark Manson is een moedig en inspirerend boek over een van de grootste wereldsterren van deze tijd. WILL gaat over uiterlijk succes, innerlijk geluk en verbinding met anderen. En over een van de meest spectaculaire rollercoasters ooit door de wereld van muziek en film.

Will Smiths transformatie van een angstig kind in een huis vol spanning in West Philadelphia tot een van de grootste rappers van zijn tijd én een van de grootste filmsterren in de geschiedenis van Hollywood - met een reeks kaskrakers op zijn naam die waarschijnlijk nooit zal worden overtroffen - is een episch succes waarover WILL op een ongelooflijk meeslepende manier vertelt. Maar dat is maar de helft van het verhaal.

Will Smith dacht dat hij het voor elkaar had, en met reden: niet alleen zijn eigen succes was ongeëvenaard, zijn hele gezin stond aan de top van de entertainmentwereld. Maar zijn vrouw en kinderen zagen dat anders. Zij moesten fulltime meedraaien in zijn show, zonder dat ze daar zelf voor hadden gekozen. Het bleek dat Will Smith nog veel meer moest leren dan hij had gedacht.

WILL
is een boek over wilskracht, over wat je voor elkaar kunt krijgen en wat je achter je kunt laten. Will Smith werkte samen met Mark Manson, auteur van de wereldwijde bestseller The Subtle Art of Not Giving a F*ck, die het verhaal opschreef op een manier die anderen kan helpen om grip op hun eigen leven en emoties te krijgen. Weinigen van ons zullen de extreme druk kennen van optreden op het wereldpodium, maar we kunnen allemaal begrijpen dat wat werkt in de buitenwereld niet altijd werkt in je persoonlijk leven. De combinatie van oprechte wijsheid en een exceptioneel, fenomenaal levensverhaal maakt WILL, net als de auteur, een buitencategorie.

Details

Imprint

Nieuw Amsterdam

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

9 november 2021

ISBN

9789046826744

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 52 min

Bestandsgrootte

1308 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Will Smith is een wereldster zoals er maar weinigen zijn. Meer dan 100 miljoen actieve volgers op social media, de eerste hiphopartiest die een Grammy won en een van de grootste filmsterren ter wereld. Met actrice Jada Pinket vormt Will al meer dan 23 jaar een powercouple en ook hun kinderen Trey, Jaden en Willow hebben inmiddels vele fans.

Mark Manson internationaal bestsellerauteur, blogger en ondernemer. De edele kunst van not giving a fuck, door Manson omschreven als hét boek voor zelfhulphaters, verkocht in Nederland tot nu toe meer dan 100.000 exemplaren en staat nog altijd in de Bestseller60.

Meer auteur Mark Manson Bekijk alles

Vlaams De edele kunst van not giving a f*ck
€ 13,99
Modellen

Modellen

Mark Manson

€ 13,99
Alles is f*cked

Alles is f*cked

Mark Manson

€ 13,99
De edele kunst van not giving a f*ck
€ 13,99

Meer spreker Howard Komproe Bekijk alles

Centaur

Centaur

Chris Polanen

€ 12,99
Kleurenblind

Kleurenblind

Trevor Noah

€ 13,99