Luistervoorbeeld

Alles is f*cked

Een boek over hoop
Auteur Mark Manson
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 7u 49m 34s
€ 15,99

Beschrijving

Het nieuwe boek van bestsellerauteur Mark Manson van De edele kunst van not giving a f*ck over (het ontbreken van) hoop.

We leven in een interessant tijdperk. Ogenschijnlijk lijken we alles goed voor elkaar te hebben: we zijn welvarender, vrijer en ontwikkelder dan ooit. Aan de andere kant is alles gewoon ontzettend f*cked – de aarde wordt warmer, regeringen falen, de economie stort in en iedereen voelt zich voortdurend beledigd op Twitter.

Op dit moment in de geschiedenis, met toegang tot technologie, onderwijs en communicatie waar onze voorouders alleen maar van konden dromen, worden we overspoeld door een gevoel van algemene hopeloosheid.

Waar het in Mark Mansons eerste boek vooral ging over de onvermijdelijke fouten in ieder individu, gaat het in Alles is f*cked over de eindeloze rampen in de wereld om ons heen. Hij kijkt naar onze relaties met geld, entertainment, internet; en hoe een teveel aan iets goeds ons alleen maar miserabeler maakt. Hij tart openlijk onze definities van politiek, religie, geluk, vrijheid en zelfs van hoop.

Op de typische Manson-manier, scherp en met humor, daagt hij ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn en verbinding te maken met de wereld op manieren die we zelf waarschijnlijk nog niet hadden bedacht. Alles is f*cked is het belangrijkste boek van deze tijd.

Details

ImprintLev.
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 22 september 2019
ISBN 9789046173381
Taal Nederlands
Speelduur 7u 49m 34s
Bestandsgrootte 430 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Mark Manson
Mark Manson

Mark Manson (1984) is blogger, auteur en entrepeneur. Zijn populaire weblog MarkManson.net, waar hij schrijft over persoonlijke groei, werk, relaties en succes, trekt maandelijks meer dan 2 miljoen bezoekers. Hij woont in New York City.

Toon aanbod