De Cubaanse dochter
De Cubaanse dochter

De Cubaanse dochter

Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes.

Claudia ontdekt het verborgen leven van haar overgrootmoeder Esmeralda in Cuba. Tweede deel in 8-delige bestsellerserie voor de lezers van Lucinda Riley.

Serie

Auteur

Soraya Lane

Spreker

Audrey Bolder

Vertaler

Erica Disco

Speelduur

9 uur 6 min

€ 12,99

Beschrijving

'De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De Volkskrant

Londen, heden. Claudia's leven is in korte tijd ingrijpend veranderd: ze heeft haar verloving beëindigd en haar drukke baan opgezegd. Wanneer haar moeder vraagt mee te helpen haar grootmoeders geschiedenis uit te zoeken, wordt ze nieuwsgierig. Het enige spoor is het familiewapen van de familie Diaz, ooit een van de rijkste families van Cuba. Ze besluit spontaan om naar Havana te gaan. Daar ontmoet ze Mateo, die een foodtruck runt, en met zijn hulp ontdekt ze stukje voor stukje het verhaal van haar familie.
Havana, 1950. Esmeralda is de oudste en favoriete dochter van Julio Diaz, de eigenaar van de grootste suikerplantage van Cuba. Sinds haar moeder is gestorven, helpt ze haar vader met het onderhouden van zakelijke relaties. Maar wanneer ze verliefd wordt op de Britse Christopher, weet ze dat haar vader deze liefde nooit goed zal keuren...

De Cubaanse dochter is het tweede deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn! Lees ook De Italiaanse dochter.

Details

Imprint

Oceaan

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

13 juli 2023

ISBN

9789046830932

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 6 min

Bestandsgrootte

750 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Soraya Lane droomde er haar hele leven van om te schrijven. Nu is ze fulltime auteur, en woont met haar man en twee zoontjes op een kleine boerderij in Nieuw Zeeland, waar ze vanaf haar bureau uitkijkt over een weiland waar hun paarden staan te grazen.

Meer auteur Soraya Lane Bekijk alles

De Griekse dochter
3.0

De Griekse dochter

Soraya Lane

€ 14,99

De Zwitserse dochter

Soraya Lane

€ 14,99
De Italiaanse dochter
5.0

De Italiaanse dochter

Soraya Lane

€ 14,99

Meer spreker Audrey Bolder Bekijk alles

De dochter van de vuurtorenwachter
€ 14,99

In jouw schaduw

Corine Hartman

€ 14,99
€ 15,99
Aria

Aria

Sylvia Broeckaert

€ 12,99