De Zwitserse dochter
De Zwitserse dochter
Nog geen fragment

De Zwitserse dochter

Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes

Het vierde deel in de meeslepende serie De verloren dochters. Georgia onderzoekt in Zwitserland het geheime verleden van haar grootmoeder.

Serie

Auteur

Soraya Lane

Spreker

Audrey Bolder

Vertaler

Erica Disco

€ 14,99

Beschrijving

De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De Volkskrant

Londen, heden. Georgia heeft het te druk om de geschiedenis van haar oma uit te zoeken. Maar wanneer ze de roze edelsteen die ze gekregen heeft laat onderzoeken, blijkt het de vermiste toermalijn te zijn uit de diadeem van de Italiaanse koninklijke familie. Geïntrigeerd reist Georgia eerst naar Italië, en dan naar Zwitserland, waar ze de sporen van haar familie ontdekt en kunstverzamelaar Luca ontmoet, die al jaren op zoek is naar de steen.
Genève, 1948. Delphine was een gelukkige Italiaanse prinses met twee kinderen en een knappe man. Maar wanneer ze in ballingschap gaan vanwege WOII, en haar man haar verlaat, stort haar wereld in. Dan ontmoet ze Florian, een succesvolle zakenman, en ze beleven een grote liefde samen. Maar voordat ze kunnen trouwen komt Florian in een ongeluk terecht, en Delphine moet een hartverscheurende beslissing nemen...

De Zwitserse dochter is het vierde deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. Het begint met zeven jonge vrouwen die bijeen worden geroepen in een advocatenkantoor in Londen, waar ze ontdekken dat alles wat ze dachten te weten over hun verleden niet klopt, en dat achter hun grootmoeders' schijnbaar gewone levens, ongelofelijke verhalen van liefde en moed verborgen liggen.
Van De Italiaanse dochter werden al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.

Details

Imprint

Oceaan

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

6 augustus 2024

ISBN

9789046831731

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Soraya Lane droomde er haar hele leven van om te schrijven. Nu is ze fulltime auteur, en woont met haar man en twee zoontjes op een kleine boerderij in Nieuw Zeeland, waar ze vanaf haar bureau uitkijkt over een weiland waar hun paarden staan te grazen.

Meer auteur Soraya Lane Bekijk alles

De Griekse dochter
3.0

De Griekse dochter

Soraya Lane

€ 14,99
De Cubaanse dochter

De Cubaanse dochter

Soraya Lane

€ 12,99
De Italiaanse dochter
5.0

De Italiaanse dochter

Soraya Lane

€ 9,99

Meer spreker Audrey Bolder Bekijk alles

De roep van het onbekende
€ 15,99
Een cottage in Cornwall

Een cottage in Cornwall

Donna Ashcroft

€ 9,99
De kus

De kus

Santa Montefiore

€ 14,99
€ 14,99