Luistervoorbeeld

De Orka Award

De kracht van positieve feedback
Auteur Ken Blanchard, Thad Lacinak, Chuck Tompkins, Jim Ballard
Spreker Ben Maasdam
Speelduur 2u 31m
€ 14,99

Beschrijving

De Orka Award vertelt het verhaal van manager Wes Kingsley, die dankzij een orkatrainer ingevoerd wordt in de fijne kneepjes van het motiveren. Het boek is nu eindelijk verkrijgbaar als luisterboek. Bij een orka denkt u waarschijnlijk aan een gevaarlijke killer, maar toch laten deze slimme dolfijnen zich maar wat graag allerlei kunstjes aanleren. Hoe doe je dat, vraagt manager Wes Kingsley zich af, laat je ze eerst verhongeren en dan reiken naar een visje?

In gesprek met een orkatrainer leert Kingsley over vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren. De parallellen, of beter, verschillen, met zijn eigen situatie in zijn werk zijn hem onmiddellijk duidelijk. Kingsley gaat vaak op zoek naar iemand die hij kan betrappen op een fout. Samen met een bedrijfsadviseur gaat hij aan de slag om zijn managerspraktijken, maar ook zijn gezinsleven, een nieuwe impuls te geven. Kenneth Blanchard wijst u in zijn bekende stijl de kracht en de effectiviteit van positieve feedback. De Orka Award zal zowel op het werk als in de privé-sfeer een bron van inspiratie zijn.

Details

ImprintUitgeverij BusinessContact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 7 september 2013
ISBN 9789047007012
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 31m
Bestandsgrootte 208 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ken Blanchard

Ken Blanchard (1939) is president-directeur van de Ken Blanchard Companies in Californië. Zijn bekendste boek is De One Minute Manager, waarvan er wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren zijn verkocht. Hij heeft vele prijzen gewonnen voor zijn aandeel op het gebied van management en leiderschap. The National Speakers Association beloonde hem met de hoogste prijs, de "Council of Peers Award of Excellence".

Toon aanbod