Luistervoorbeeld

Gung Ho!

Een overtuigende methode om uw medewerkers te inspireren
Auteur Ken Blanchard, Sheldon Bowles
Voorlezer Ben Maasdam
Speelduur 3u 6m 22s
€ 14,99

Beschrijving

In Gung Ho! maakt u kennis met Peggy Sinclair, manager van een noodlijdende fabriek. Zij vindt in Andrew Longclaw, een indiaan, een op het eerste oog onwaarschijnlijke adviseur. Samen ontdekken ze drie methoden om de medewerkers van de fabriek weer te enthousiasmeren en motiveren - met verbazingwekkend resultaat!

Persoonlijke betrokkenheid van medewerkers is in elk bedrijf onbetaalbaar. Dankzij de drie eenvoudige principes van Gung Ho! weten medewerkers waarvoor zijn werken, voelen zij zich verantwoordelijk en ondersteunen zij elkaar.

Dit verhaal is al jaren een van de grote Blanchard-successen; en juist als audioboek zal het u keer op keer inspireren en tot nieuwe ideeën aanzetten.

Inhoud
Voorwoord
Inleiding
Het Gung Ho-verhaal
Nawoord

Details

ImprintUitgeverij BusinessContact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 8 november 2013
ISBN 9789047007036
Taal Nederlands
Speelduur 3u 6m 22s
Bestandsgrootte 256 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Ken Blanchard
Ken Blanchard

Ken Blanchard (1939) is president-directeur van de Ken Blanchard Companies in Californië. Zijn bekendste boek is De One Minute Manager, waarvan er wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren zijn verkocht. Hij heeft vele prijzen gewonnen voor zijn aandeel op het gebied van management en leiderschap. The National Speakers Association beloonde hem met de hoogste prijs, de "Council of Peers Award of Excellence".

Toon aanbod