Luistervoorbeeld

Uitblinkers

Waarom sommige mensen succes hebben en andere niet
Auteur Malcolm Gladwell
Voorlezer Job Römer
Speelduur 8u 36m 51s
€ 12,99

Beschrijving

Wat is er zo bijzonder aan een uitzonderlijke prestatie? Dat lijkt een vreemde vraag, maar met vreemde vragen is Malcolm Gladwell op zijn best.

Uitblinkers is een stimulerende en verbazende zoektocht naar de herkomst van succes. En die ligt niet, zoals meestal wordt gedacht, in een bijzonder brein of een verbluffend talent. Uitblinkers hebben iets bijzonders, maar dat zit hem vooral in wat ze meegemaakt hebben: hun cultuur, familie, en alle eigenaardigheden waarmee ze in aanraking zijn geweest. De geheimen van de softwaremiljardair, de briljante voetballer, de geniale wiskundige en The Beatles zijn níet onbegrijpelijk. In Uitblinkers laat Malcolm Gladwell zien waarom sommige mensen succes hebben, en anderen niet.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 6 augustus 2019
ISBN 9789047013501
Taal Nederlands
Speelduur 8u 36m 51s
Bestandsgrootte 473 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Malcolm Gladwell
Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell is journalist bij The New Yorker en maker van de populaire podcast Revisionist History. Van hem verschenen onder andere Uitblinkers, Het beslissende moment, waarvan wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren werden verkocht, en Intuïtie, dat twee jaar onafgebroken op de New York Times-bestsellerlijst stond.

Toon aanbod