Jij bent awesome
Jij bent awesome

Jij bent awesome

Vind je veerkracht en leef doelbewust

‘Jij bent awesome’ is er om ons eraan te herinneren dat elk probleem een kans biedt, dat elke doodlopende straat toch een verborgen deur heeft en dat elke terugslag uiteindelijk een stap vooruit is.

Auteur

Neil Pasricha

Spreker

Keja Klaasje Kwestro

Speelduur

4 uur 49 min

€ 9,99

Beschrijving

In ‘Jij bent awesome’ legt Neil Pasricha uit dat we in een wereld leven waarin bijna alles mogelijk en maakbaar lijkt te zijn. Niets staat een succesvol en gelukkig leven in de weg. Maar hierdoor leggen we de lat hoog voor onszelf, ervaren we keuzestress en staan we onder een alsmaar groeiende druk. We gaan ertegenaan, maar hebben last van faalangst en kunnen geen tegenslagen verdragen. We lijken wel van porselein. We buigen niet, we breken. Volgens Neil Pasricha, die eerder succesvolle boeken over dankbaarheid en geluk schreef, moeten we veerkrachtiger worden; leren omgaan met tegenslag en aan een positief zelfbeeld bouwen. ‘Jij bent awesome’ is er om ons eraan te herinneren dat elk probleem een kans biedt, dat elke doodlopende straat toch een verborgen deur heeft en dat elke terugslag uiteindelijk een stap vooruit is. Trouwens… dit boek is er om je eraan te herinneren dat jij awesome bent.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

29 september 2020

ISBN

9789047014485

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 49 min

Bestandsgrootte

397 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Neil Pasricha is een New York Times-bestsellerauteur van vijf boeken, een award winnende podcastpresentator en een veelgevraagd spreker voor onder meer TED, SXSW en Google.

Meer spreker Keja Klaasje Kwestro Bekijk alles

De mystery guest

De mystery guest

Nita Prose

€ 14,99
Femicide

Femicide

Tessel ten Zweege

€ 9,99
Dat zou jij nooit toelaten

Dat zou jij nooit toelaten

Tessel ten Zweege

€ 12,99
Daten is k*t

Daten is k*t

Laura de Hoog

€ 12,99