Doorbreek de cirkel!
Doorbreek de cirkel!

Doorbreek de cirkel!

Hoe managers onbewust verandering blokkeren

Dankzij zijn observaties van vele directieteams, managementteams en managers met hun medewerkers maakt Ardon haarfijn zichtbaar wat er echt gebeurt terwijl we praten over verandering.

Auteur

Arend Ardon

Spreker

Ad Knippels

Speelduur

2 uur 43 min

€ 12,99

Beschrijving

In 'Doorbreek de cirkel' beschrijft Arend Ardon dat de meeste managers weliswaar veel kennis hebben over verandermanagement, maar het in de praktijk toch nogal eens spaak loopt. Dat komt omdat onze kennis maar zeer beperkt ons handelen stuurt. Onbewust hebben wij aannames over medewerkers die ons juist in de problemen brengen. En al even onbewust vertonen we gedrag waarmee we initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel van medewerkers ondermijnen. Om de taaie situaties die hieruit ontstaan te doorbreken, moet je eerst begrijpen hoe je die als manager vaak zelf in stand houdt. Arend Ardon heeft veel directieteams, managementteams en managers met hun medewerkers geobserveerd, en maakt op basis hiervan haarfijn zichtbaar wat er echt gebeurt terwijl we praten over verandering. Hij maakt glashelder hoe ze ontstaan en biedt doe-het-zelfinterventies om de verandering weer vlot te trekken.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

19 april 2023

ISBN

9789047017356

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 43 min

Bestandsgrootte

150 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Arend Ardon (1967) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio. Vanuit zijn onderneming werkt hij met collega’s en opdrachtgevers aan moderne wegen naar vernieuwing. De rode draden: Lead. Inspire. Create. Hij schreef de bestsellers 'Doorbreek de Cirkel!' en 'Ontketen Vernieuwing!'. Arend is een veelgevraagd spreker.

Meer auteur Arend Ardon Bekijk alles

Ontketen vernieuwing!

Ontketen vernieuwing!

Arend Ardon

€ 12,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99

Begraven verleden

Donna Leon

€ 15,99
Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw

Johnny Bollé

€ 12,99
De schuld

De schuld

Hjorth Rosenfeldt

€ 15,99