Ontketen vernieuwing!
Ontketen vernieuwing!

Ontketen vernieuwing!

Blokkades wegnemen en beweging creëren

'Ontketen vernieuwing!' van Arend Ardon is een inspiratie voor iedereen die wil bijdragen aan een vitale, creatieve en vernieuwende organisatie.

Serie

Auteur

Arend Ardon

Spreker

Ad Knippels

Speelduur

3 uur 58 min

€ 12,99

Beschrijving

Vernieuwingskracht is overal - je moet het alleen wel zien... Zou jij meer ondernemerschap, proactief gedrag en samenwerking wensen? Verlang je naar meer sprankeling, energie en beweging in je organisatie? Ontketen vernieuwing! Ontketenen is loskomen uit vastgeroeste werkwijzen; ontketenen is energie en creativiteit op gang brengen én houden. Van plannen uitrollen naar beweging creëren. En van brandjes blussen naar vuurtjes stoken. Breek met oude veranderroutines die beweging juist aan ketens leggen. Ontsteek het vuur met een inspirerend verhaal dat samenbindt en verleidt. Herken de eerste vlammetjes en wakker die aan. Leer van succesvolle start-ups hoe je snel initiatieven van de grond krijgt. Zie hoe kleine initiatieven zich kunnen uitbreiden tot een grote beweging. En blaas het vernieuwingsproces steeds weer leven in met kleine, betekenisvolle duwtjes. Net als in zijn everseller 'Doorbreek de cirkel!' legt Ardon fundamentele krachten bloot. Krachten die kleine initiatieven razendsnel doen verspreiden en zelfs een kettingreactie kunnen veroorzaken.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

29 maart 2023

ISBN

9789047017363

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 58 min

Bestandsgrootte

218 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Arend Ardon (1967) is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en eigenaar van The Change Studio. Vanuit zijn onderneming werkt hij met collega’s en opdrachtgevers aan moderne wegen naar vernieuwing. De rode draden: Lead. Inspire. Create. Hij schreef de bestsellers 'Doorbreek de Cirkel!' en 'Ontketen Vernieuwing!'. Arend is een veelgevraagd spreker.

Meer auteur Arend Ardon Bekijk alles

Doorbreek de cirkel!

Doorbreek de cirkel!

Arend Ardon

€ 12,99

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

De schuld

De schuld

Hjorth Rosenfeldt

€ 15,99
Uitbarsting

Uitbarsting

Michael Crichton, James Patterson

€ 14,99
Begraven verleden

Begraven verleden

Donna Leon

€ 15,99
Egyptisch Blauw

Egyptisch Blauw

Johnny Bollé

€ 12,99