Luistervoorbeeld

Een tweede kans voor Jazz

een puppyverhaal
Auteur Simone Luijten
Voorlezer Ruby van Tongeren
Speelduur 3u 4m 20s
€ 2,49

Beschrijving

In het ontroerende Een tweede kans voor Jazz van Simone Luijten werkt Lisa als vrijwilliger elke zaterdag in een asiel. Ze houdt van honden, maar haar huis is te klein om er zelf eentje te hebben. Dus schrobt ze elke week de hokken en maakt ze een wandeling met de beesten. Hond Jazz heeft een speciaal plekje in haar hart, want ze is er al een tijdje en ze is oud. Niemand wil haar hebben.

De honden zijn niet de enige reden dat Lisa wekelijks in het asiel te vinden is. Dierenarts Richard is een aantrekkelijke man, en nog single ook. Zelfs Jazz lijkt dol op hem. Als er een puppy wordt achtergelaten, breng dat Lisa en Richard dichter bij elkaar. En het is een kans om Jazz’ leven wat op te fleuren. Of zal ze toch een baasje krijgen? Uiteindelijk hoopt iedereen met de juiste persoon mee naar huis te gaan!

Details

ImprintLoft Books
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 8 april 2019
ISBN 9789047204978
Taal Nederlands
Speelduur 3u 4m 20s
Bestandsgrootte 169 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Simone Luijten

Simone Luijten (1989) studeerde Communicatie aan de HvA. Na haar afstuderen werkte ze als copywriter en communicatieadviseur. Momenteel woont ze samen met haar vriend Marc en hun hond Benji in Ermelo. Een tweede kans voor Jazz is de opvolger van Een puppy voor kerst.

Toon aanbod