Luistervoorbeeld

Een puppy voor kerst

Auteur Simone Luijten, Irma Hartog
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 4u 0m 57s
€ 3,99

Beschrijving

In het hartverwarmende Een puppy voor kerst van Simone Luijten lijkt het een eenzame kerst te worden voor Monique. Ze heeft haar echtgenoot met een ander betrapt, heeft haar boeltje gepakt en is met haar twee kinderen vertrokken. Gelukkig kan ze in het leegstaande appartementje boven de winkel van haar zus terecht. Vanuit het raam ziet ze haar nieuwe buren zich opmaken voor een prachtig kerstfeest. Moniques kinderen zijn ondertussen vooral bezig met hun kerstcadeau, het allerliefst willen ze een puppy.

Maar een puppy in huis als alleenstaande ouder? Monique besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en stort zich vol op het opknappen van haar nieuwe woning. Dat moet nog nét lukken voor de feestdagen. Een collega weet wel iemand die Monique kan helpen klussen. En de feestdagen hebben nog veel meer voor haar in petto.

Details

ImprintLoft Books
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 22 november 2019
ISBN 9789047205296
Taal Nederlands
Speelduur 4u 0m 57s
Bestandsgrootte 331 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Simone Luijten

Simone Luijten (1989) studeerde Communicatie aan de HvA. Na haar afstuderen werkte ze als copywriter en communicatieadviseur. Momenteel woont ze samen met haar vriend Marc en hun hond Benji in Ermelo. Een tweede kans voor Jazz is de opvolger van Een puppy voor kerst.

Toon aanbod