Die eerste blik
Die eerste blik

Die eerste blik

In deel 1 van Cash, Die eerste blik, van Rhodé Franken ontmoet bankier Jessica de chauffeur Chris, die wel erg charmant lacht als hij het portier voor haar opent. Cash is zinnenprikkelende feelgood!

Serie

Auteur

Rhodé Franken

Spreker

Sanne Bosman

Speelduur

2 uur 40 min

€ 6,99

Beschrijving

Die eerste blik van Rhodé Franken is het eerste deel van Cash, de nieuwe, zinnenprikkelende feelgoodserie. Cash draait om Jessica. Work hard, play hard is haar motto. Overdag werkt ze als bankier op de Zuidas en ’s avonds zoekt ze het bruisende nachtleven op, om te dansen en te flirten.

In de eerste aflevering van Cash: Die eerste blik, vertrekt Jessica met haar iets té flirterige leidinggevende Maurice naar Purmerend voor een ontmoeting met een jonge ondernemer die zijn bedrijfje wil uitbreiden. Onderweg kan Jessica haar ogen niet van hun chauffeur Chris afhouden, vanaf het moment dat hij in één soepele beweging de deur voor haar opende en daar wel erg verleidelijk bij lachte. In de week die volgt kruisen hun paden zich nog een aantal keer, maar dan keurt Chris haar nauwelijks een blik waardig. Geen probleem, Jessica weet wel waar ze haar vermaak moet scoren en geniet van de mannelijke aandacht de ze krijgt als ze haar moves laat zien op de dansvloer. Toch blijft Chris haar door het hoofd spelen. En dan komt ze erachter dat hij niet is wie hij zegt te zijn…

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

29 juli 2020

ISBN

9789047205371

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 40 min

Bestandsgrootte

220 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Rhodé Franken is van de guilty pleasures. Van ijskoffie met megaveel slagroom tot slagroom op een paar mooie mannenbillen: ze schrijft het liefst over de dingen die het leven leuker en opwindender maken. Deels uit ervaring, deels uit fantasie, volledig uit passie.

Meer auteur Rhodé Franken Bekijk alles

De vierde verovering

De vierde verovering

Rhodé Franken

€ 6,99
De derde nacht

De derde nacht

Rhodé Franken

€ 6,99
De tweede verleiding

De tweede verleiding

Rhodé Franken

€ 6,99

Meer spreker Sanne Bosman Bekijk alles

Heimwee naar Lanzarote

Heimwee naar Lanzarote

Anita Verkerk

€ 12,95
FIRE

FIRE

Charlotte van Brabander

€ 12,99
Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Anita Nauta

€ 14,99
Hartverwarmende winter

Hartverwarmende winter

Karin Rozenhart

€ 9,99