De derde nacht
De derde nacht

De derde nacht

In deel 3 van Cash, De derde nacht, van Cash van Rhodé Franken, leert Jessica Chris eindelijk beter kennen, al verdwijnt hij kort daarna van de radar.

Serie

Cash deel 3

Auteur

Rhodé Franken

Spreker

Sanne Bosman

Speelduur

2 uur 49 min

€ 6,99

Beschrijving

De derde nacht is deel 3 van Cash, de nieuwe, zinnenprikkelende feelgoodserie van Rhodé Franken. Cash draait om Jessica. Work hard, play hard is haar motto. Overdag werkt ze als bankier op de Zuidas en ’s avonds zoekt ze het bruisende nachtleven op, om te dansen en te flirten.

In de derde aflevering van Cash, De derde nacht, lopen Jessica en Maurice terug naar de auto na hun afspraak buiten de deur, en dan blijkt dat Chris opeens is vertrokken. Met wat moeite krijgt Jessica hem aan de lijn en ze spreken af bij het strand zodat hij de auto kan ophalen. Samen wandelen ze naar het strand en Chris laat eindelijk wat meer over zichzelf los. Langzaamaan leert ze hem écht kennen. Als hij daarna weer van de radar verdwijnt, vindt Jessica gelukkig afleiding bij Arend-Jan… en bij Jim. Op kantoor spreekt ze met een vertrouwenscommissie over Maurice. Nu is ze niet snel zenuwachtig, maar hiervan staat het zweet haar in de handen: zal ze goed uit haar woorden komen en is dit echt vertrouwelijk? Als Maurice haar kort daarna bij zich roep, rijst de vraag of haar eerlijkheid repercussies zal hebben voor haar carrière…

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

28 september 2020

ISBN

9789047205418

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 49 min

Bestandsgrootte

233 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Rhodé Franken is van de guilty pleasures. Van ijskoffie met megaveel slagroom tot slagroom op een paar mooie mannenbillen: ze schrijft het liefst over de dingen die het leven leuker en opwindender maken. Deels uit ervaring, deels uit fantasie, volledig uit passie.

Meer auteur Rhodé Franken Bekijk alles

De vierde verovering

De vierde verovering

Rhodé Franken

€ 6,99
De tweede verleiding

De tweede verleiding

Rhodé Franken

€ 6,99
Die eerste blik

Die eerste blik

Rhodé Franken

€ 6,99

Meer spreker Sanne Bosman Bekijk alles

FIRE

FIRE

Charlotte van Brabander

€ 12,99
Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Anita Nauta

€ 14,99
Aanbieding Hartverwarmende winter

Hartverwarmende winter

Karin Rozenhart

€ 9,99 € 4,99
Opgesloten

Opgesloten

Teresa Cooper

€ 12,95