De tweede verleiding
De tweede verleiding

De tweede verleiding

In deel 2, De tweede verleiding, van Cash van Rhodé Franken wil Jessica haar avontuur met Chris uit haar hoofd te zetten. Gelukkig houdt flirt Arend-Jan haar bezig en biedt haar voldoende afleiding.

Serie

Cash deel 2

Auteur

Rhodé Franken

Spreker

Sanne Bosman

Speelduur

2 uur 44 min

€ 6,99

Beschrijving

De tweede verleiding is deel 2 van Cash, de nieuwe, zinnenprikkelende feelgoodserie van Rhodé Franken. Cash draait om Jessica. Work hard, play hard is haar motto. Overdag werkt ze als bankier op de Zuidas en ’s avonds zoekt ze het bruisende nachtleven op, om te dansen en te flirten.

In Cash: De tweede verleiding probeert Jessica haar avontuur met Chris uit haar hoofd te zetten. Gelukkig houdt flirt Arend-Jan haar goed bezig en biedt haar werk voldoende afleiding. En belangijker nog dan alle financieringsaanvragen, is dat collega Karlijn vertelt over het grensoverschrijdende gedrag van hun baas Maurice. Dat kunnen ze niet langer laten gebeuren! De serieuze zaken op haar werk vragen ook om verlichting, en samen met vriendin Eva gaat Jessica stappen in Amsterdam. Al dansend in Paradiso komt ze Chris tegen, waarbij hij weer zo verleidelijk naar haar kijkt. Als hij haar zijn nummer geeft, kan Jessica zich er maar moeilijk van weerhouden een berichtje te sturen. En met Chris duurt het nooit lang voor er spannende dingen gebeuren…

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

26 augustus 2020

ISBN

9789047205395

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 44 min

Bestandsgrootte

226 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Rhodé Franken is van de guilty pleasures. Van ijskoffie met megaveel slagroom tot slagroom op een paar mooie mannenbillen: ze schrijft het liefst over de dingen die het leven leuker en opwindender maken. Deels uit ervaring, deels uit fantasie, volledig uit passie.

Meer auteur Rhodé Franken Bekijk alles

De vierde verovering

De vierde verovering

Rhodé Franken

€ 6,99
De derde nacht

De derde nacht

Rhodé Franken

€ 6,99
Die eerste blik

Die eerste blik

Rhodé Franken

€ 6,99

Meer spreker Sanne Bosman Bekijk alles

Heimwee naar Lanzarote

Heimwee naar Lanzarote

Anita Verkerk

€ 12,95
FIRE

FIRE

Charlotte van Brabander

€ 12,99
Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Anita Nauta

€ 14,99
Hartverwarmende winter

Hartverwarmende winter

Karin Rozenhart

€ 9,99