Vers bloed
Vers bloed

Vers bloed

In de spannende roman Vers bloed van Nan Adams verhuist Vera naar een dorp op Veluwe om van de rust en natuur te genieten, maar ze komt er al snel achter dat er wat duistere zaken spelen.

Serie

Auteur

Nan Adams

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

4 uur 40 min

€ 6,99

Beschrijving

Vers bloed van Nan Adams is een spannende roman over een vrouw die zichzelf opnieuw uitvindt. Vera’s man overlijdt aan een hartaanval – plotseling is ze weduwe. Ze is diepgeraakt, maar wil niet bij de pakken neerzitten. Een halfjaar later verhuist ze van Amsterdam naar het Veluwse Waterlo. In eerste instantie betrekt ze een vakantiehuisje, maar ze gaat op zoek naar een vaste stek. Hoewel ze geniet van de rust en de natuur, valt het Vera op dat er wat lugubere zaken spelen in het dorpje. Zo wordt een vrouw die zich actief verzette tegen de overname van de lokale camping door dubieuze investeerders al maanden vermist. Vera raakt erover in gesprek met haar nieuwe Waterlose vrienden maar betwijfelt al snel of zíj wel zuiver op de graat zijn. Gedreven als ze is probeert Vera alle stukjes informatie over de mysterieuze vermissing bij elkaar te puzzelen, ongeacht het gevaar waarin dit haar zelf brengt…

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 september 2020

ISBN

9789047205555

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 40 min

Bestandsgrootte

385 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Universeel onderwijs is voor iedereen want ongeacht onze ontwikkeling tot dusver blijven we ons hele leven leren. Willem Glaudemans biedt onderwijs van en voor de ziel.

Dit zielsonderwijs overstijgt schoolsystemen en bestaande onderwijsprogramma’s, het vult aan en geeft kennis en wijsheid die ieder mens ongeacht religie, achtergrond en opvoeding nodig heeft.

Universeel onderwijs laat de innerlijke goddelijkheid ontwaken en rust je toe voor de nieuwe tijd. Het is het onderwijs van de toekomst.

Willem Glaudemans geeft net als in zijn bestseller 'Universele spiritualiteit' een shortcut naar antwoorden op de dringende vragen die er leven.

Meer auteur Nan Adams Bekijk alles

€ 9,99
Immerville

Immerville

Nan Adams

€ 3,99
Mayfair

Mayfair

Nan Adams

€ 9,99
Malibu

Malibu

Nan Adams

€ 9,99

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

De dijk

De dijk

Michael McDowell

€ 12,99
Onzichtbaar

Onzichtbaar

Danielle Steel

€ 14,99

De nacht van het vuur

Kjell Eriksson

€ 14,99
Aanbieding Wrede leugens

Wrede leugens

Karen Rose

€ 14,99 € 7,50