Hotel Havana
Hotel Havana

Hotel Havana

In de thriller Hotel Havana van Noortje Brink verandert de huwelijksreis van Lotte en Frank in een nachtmerrie. Voor de fans van Suzanne Vermeer en Kiki van Dijk.

Auteur

Noortje Brink

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

4 uur 37 min

€ 6,99

Beschrijving

In de thriller Hotel Havana van Noortje Brink gaan de zwangere Lotte en haar nieuwbakken echtgenoot Frank op huwelijksreis naar Cuba. Ze kennen elkaar pas zes maanden: het was liefde op het eerste gezicht en toen bleek dat Lotte in verwachting was, besloten ze meteen te trouwen. Door alle commotie hebben ze al een tijd geen goed gesprek kunnen voeren en Lotte hoopt dat ze op Cuba eindelijk tijd voor elkaar hebben. Maar tijdens de vlucht reageert Frank ontwijkend op haar vragen en na aankomst lijkt hij liever samen te zijn met hun reisgenoten Bianca en Gert-Jan dan met haar. Als ze in de dagen die volgen ook veel tijd met zijn vieren doorbrengen, krijgt Lotte het gevoel dat Frank steeds verder van haar afdrijft. Heeft ze zich in hem vergist, of speelt er iets anders?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

11 november 2021

ISBN

9789047206583

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 37 min

Bestandsgrootte

381 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Noortje Brink (1978) werd geboren in Nijmegen, waar ze nog altijd woont met haar man en twee kinderen. Ze houdt van wandelen en afspreken met haar vriendinnen en leest het liefst thrillers en spannende verhalen. Ze schreef ook Hotel van sneeuw, Bloedhitte, De lockdown, Waddenstorm, Dun ijs en Golfslag.

Meer auteur Noortje Brink Bekijk alles

Het vakantiehuis

Het vakantiehuis

Noortje Brink

€ 6,99
Druivenbloed

Druivenbloed

Noortje Brink

€ 5,99
Noorderzon

Noorderzon

Noortje Brink

€ 6,99
Zwart land

Zwart land

Noortje Brink

€ 6,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

De vrouw van de uitvinder
€ 11,99
€ 15,99
Ontsnap naar de Provence
€ 14,99

De baai

Allie Reynolds

€ 14,99