Stille nacht
Stille nacht

Stille nacht

In de thriller Stille nacht van Noortje Brink vieren Karlijn en Sven kerst in Londen, tot er iets vreselijk misgaat… Voor de fans van Suzanne Vermeer en Kiki van Dijk.

Auteur

Noortje Brink

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

3 uur 22 min

€ 6,99

Beschrijving

In de kerstthriller Stille nacht van Noortje Brink gaat Karlijn een paar nachten naar Londen met haar vriend Sven om te genieten van de kerstsfeer in de wereldstad. Ze heeft een zware tijd achter de rug: sinds haar ex haar in de steek liet draagt ze de zorg voor haar dochtertje alleen en ook haar werk in een tbs-kliniek vraagt veel van haar. Na haar scheiding kreeg ze een burn-out, waar ze maandenlang last van had, en had ze constant het gevoel dat iemand haar in de gaten hield. Gelukkig gaat het nu alweer een tijdje beter. Maar toch… Als Sven haar verrast met een citytrip naar Londen voelt ze zich overvallen, maar verliefd als ze is, gaat ze mee. Te midden van alle kerstdecoraties in de Britse hoofdstad komen haar oude angsten echter in alle hevigheid terug. Wat als die onrustige gevoelens uit het verleden haar blijven teisteren, wat als er meer achter schuilt?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

3 december 2021

ISBN

9789047206606

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 22 min

Bestandsgrootte

278 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Noortje Brink (1978) werd geboren in Nijmegen, waar ze nog altijd woont met haar man en twee kinderen. Ze houdt van wandelen en afspreken met haar vriendinnen en leest het liefst thrillers en spannende verhalen. Ze schreef ook Hotel van sneeuw, Bloedhitte, De lockdown, Waddenstorm, Dun ijs, Golfslag en Hotel Havana.

Meer auteur Noortje Brink Bekijk alles

Het vakantiehuis

Het vakantiehuis

Noortje Brink

€ 6,99
Druivenbloed

Druivenbloed

Noortje Brink

€ 5,99
Noorderzon

Noorderzon

Noortje Brink

€ 6,99
Zwart land

Zwart land

Noortje Brink

€ 6,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

De Italiaanse dochter

De Italiaanse dochter

Soraya Lane

€ 11,99
De vrouw van de uitvinder
€ 11,99
€ 15,99
Ontsnap naar de Provence
€ 14,99