De aanstelling
De aanstelling
Nog geen luistervoorbeeld

De aanstelling

Het geheim van Landgoed Rosenthal van Tina van Dijk is een historische feelgoodserie vol romantiek, die met elk deel de geheimen van Landgoed Rosenthal prijs geeft. De aanstelling is deel 1.

€ 6,99

Beschrijving

In De aanstelling, deel 1 in de serie Het geheim van Landgoed Rosenthal, neemt Tina van Dijk je mee in het ontwaren van de geheimen van Landgoed Rosenthal.

1912. Na de dood van haar vader verdient Kaatje met haar werk niet meer genoeg om hun woning te bekostigen. Dan hoort ze dat de baron van Landgoed Rosenthal een kinderjuffrouw zoekt voor zijn twee kinderen. Het duurt niet lang voordat ze voor hem valt.

2023. Daphne Rosenthal werkt als psycholoog in een jeugdkliniek. Ze houdt van haar werk, maar is ook tot over haar oren verliefd op haar baas. Om wat afstand te nemen besluit ze naar het landgoed van haar familie te gaan. Daphne raakt geïntrigeerd door het verleden van het landgoed. Wat speelde hier zich allemaal af vroeger? Ze merkt echter ook dat niet iedereen ervan gediend is wanneer ze op onderzoek gaat…

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

12 april 2023

ISBN

9789047207702

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Na lange tijd onder diverse pseudoniemen te hebben geschreven vond Tina van Dijk het tijd om iets onder haar eigen naam uit te brengen. Natuurlijk moest het een feelgoodboek worden, haar absoluut favoriete genre. Wanneer ze niet verkeert in een wereld van liefde, drama en ietwat onhandige hoofdpersonen illustreert ze ansichtkaarten en ontwerpt ze prints.

Meer auteur Tina van Dijk Bekijk alles

Winter aan de kust

Winter aan de kust

Tina van Dijk

€ 6,99
Thuis aan de kust

Thuis aan de kust

Tina van Dijk

€ 6,99
Het café aan de kust

Het café aan de kust

Tina van Dijk

€ 6,99

Meer spreker Jorien Zeevaart Bekijk alles

Het laatste woord

Het laatste woord

Helen Cox

€ 12,99
Een dodelijke afloop
€ 12,99
Gemaakt voor de liefde

Gemaakt voor de liefde

Stephanie Cacioppo

€ 15,99
De geheimen van de kostschool
€ 18,99