Stikheet
Stikheet

Stikheet

De nieuwe spannende thriller van Noortje Brink, auteur van de bestsellers Hotel van sneeuw, Zonnevlam en Druivenbloed. Voor de lezers van Kiki van Dijk, Suzanne Vermeer en Linda van Rijn.

Auteur

Noortje Brink

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

4 uur 31 min

€ 6,99

Beschrijving

Een drukke baan, een puberende zoon en een vriend die steeds minder aandacht heeft… Zo ziet het leven van doktersassistent Diana eruit. Is dit het nou, vraagt ze zich steeds vaker af. Dan vertelt haar vriend ook nog dat hij de hele zomer door moet werken in het restaurant waar hij als chef-kok de scepter zwaait. Ze is absoluut not amused. Gelukkig vinden ze een oplossing: ze huren een bed and breakfast bij het restaurant om de hoek, hartje Utrecht. Ideaal, omdat de beste vriend van zoon Vincent daar ook woont. Niemand hoeft zich te vervelen. Nou, dat blijkt nogal een understatement. De Utrechtse grachten worden het doelwit van een serie heftige explosies. Vincent raakt ‘ergens’ bij betrokken; hij wil niet zeggen bij wat, maar heeft wel ernstige verwondingen. En dan duikt Diana’s heftige verleden ook nog eens op. In de stikhete binnenstad probeert ze uit alle macht haar gezin bij elkaar te houden. Maar kan ze dat wel?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

8 september 2023

ISBN

9789047207979

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 31 min

Bestandsgrootte

248 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Noortje Brink (1978) werd geboren in Nijmegen, waar ze nog altijd woont met haar man en twee kinderen. Ze houdt van wandelen en afspreken met haar vriendinnen en leest het liefst thrillers en spannende verhalen. Ze schreef onder andere Hotel van sneeuw, Bloedhitte, Golfslag, Hotel Havana en Zwart land.

Meer auteur Noortje Brink Bekijk alles

De blokhut

Noortje Brink

€ 6,99
De huizenruil

De huizenruil

Noortje Brink

€ 6,99
De pijnboom

De pijnboom

Noortje Brink

€ 6,99
Het vakantiehuis

Het vakantiehuis

Noortje Brink

€ 6,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

De dochter die goed wilde doen
€ 15,99
De geur van wilde rozen

De geur van wilde rozen

Bertrice Small

€ 19,99
€ 14,99
Verborgen waarheid

Verborgen waarheid

Angela Marsons

€ 14,99