Het balboekje
Het balboekje

Het balboekje

Wenen, 1888. De jonge gravin Katharina-Anna heeft de huwbare leeftijd bereikt en is op zoek naar de liefde. Niet eenvoudig, want Kathi is nogal anders dan de meeste dames van haar stand. Een onverwachte ontmoeting met keizerin Sisi brengt haar aan het twijfelen…

Serie

Weense dromen deel 1

Auteur

Mariska Overman

Spreker

Karin Douma

Speelduur

4 uur 3 min

€ 6,99

Beschrijving

In Het Balboekje van Mariska Overman gaat Katharina-Anna op zoek naar liefde.Voor de liefhebbers van Bridgerton en Sissi.

Wenen, 1888. Iedereen weet dat haar balboekje het kostbaarste bezit is van een jongedame op zoek naar de liefde. Maar wat als een totaal ongeschikte maar o zo aantrekkelijke baron zijn naam in dat balboekje noteert? Hij is alles waarnaar de jonge gravin Katharina-Anna niet mag verlangen. Hij is nieuwe adel, bankier, en daarom volgens haar ouders volkomen ongeschikt.

Gelukkig is er ook een charmante hertog, de perfécte huwelijkskandidaat: knap, slim, en met de juiste titel. Kathi vindt hem daadwerkelijk leuk, en hij heeft ook nog eens moderne opvattingen over het huwelijk. Een eenvoudige keuze dus? Niet voor Kathi. Want zij is niet als de meeste dames van haar stand. Ze neemt zelden een blad voor de mond en rebelleert door stiekem in een koffiehuis te werken. Een onverwachte ontmoeting met keizerin Sisi brengt Kathi al helemaal aan het twijfelen…

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

22 maart 2023

ISBN

9789047208228

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 3 min

Bestandsgrootte

223 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Mariska Overman is de auteur van meerdere historische romans en thrillers. Het koffiehuis is het tweede deel van de Weense dromen-serie.

Meer auteur Mariska Overman Bekijk alles

Het koffiehuis

Het koffiehuis

Mariska Overman

€ 6,99
De toekomst

De toekomst

Mariska Overman

€ 6,99
Noorderlicht

Noorderlicht

Mariska Overman

€ 11,99
Hoofdzaak

Hoofdzaak

Mariska Overman

€ 10,00

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Rósa en Björk

Satu Rämö

€ 14,99
Miss Eliza's Engelse keuken
€ 15,99

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99
De plantage

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99