Het balboekje
Het balboekje
Nog geen luistervoorbeeld

Het balboekje

Wenen, 1888. De jonge gravin Katharina-Anna heeft de huwbare leeftijd bereikt en is op zoek naar de liefde. Niet eenvoudig, want Kathi is nogal anders dan de meeste dames van haar stand. Een onverwachte ontmoeting met keizerin Sisi brengt haar aan het twijfelen…

Serie

Weense dromen deel 1

Auteur

Mariska Overman

Spreker

T BA

€ 6,99

Beschrijving

Het balboekje van Mariska Overman is het eerste deel in de romantische historische serie Weense dromen. Wenen, 1888. Iedereen weet dat haar balboekje het kostbaarste bezit is van een jongedame op zoek naar de liefde. Maar wat als een totaal ongeschikte maar o zo aantrekkelijke baron zijn naam in dat balboekje noteert? Hij is alles waarnaar de jonge gravin Katharina-Anna niet mag verlangen. Hij is nieuwe adel, bankier, en daarom volgens haar ouders volkomen ongeschikt. Gelukkig is er ook een charmante hertog, de perfécte huwelijkskandidaat: knap, slim, en met de juiste titel. Kathi vindt hem daadwerkelijk leuk, en hij heeft ook nog eens moderne opvattingen over het huwelijk. Een eenvoudige keuze dus? Niet voor Kathi. Want zij is niet als de meeste dames van haar stand. Ze neemt zelden een blad voor de mond en doet dingen die een dame niet behoort te doen. Een onverwachte ontmoeting met keizerin Sisi brengt Kathi al helemaal aan het twijfelen, over alles in haar leven. Maakt ze de juiste keuze?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

22 maart 2023

ISBN

9789047208228

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Mariska Overman is de auteur van meerdere historische romans en thrillers. Het koffiehuis is het tweede deel van de Weense dromen-serie.

Meer auteur Mariska Overman Bekijk alles

Het koffiehuis

Mariska Overman

€ 6,99

De toekomst

Mariska Overman

€ 6,99
Noorderlicht

Noorderlicht

Mariska Overman

€ 11,99
Hoofdzaak

Hoofdzaak

Mariska Overman

€ 9,99

Meer spreker T BA Bekijk alles

Het koffiehuis

Mariska Overman

€ 6,99

De reus van Amsterdam

Tanya Commandeur

€ 14,99

De toekomst

Mariska Overman

€ 6,99
€ 14,99