Van sixpack tot schoonmoeder
Van sixpack tot schoonmoeder

Van sixpack tot schoonmoeder

Fulltime huismoeder Mare denkt even dat ze droomt als de vacature voor een droombaan in een Toscaans kasteel binnenkomt in haar mailbox. Want haar leven is misschien niet helemaal gelopen zoals ze had gedacht toen ze operazang studeerde aan het conservatorium van Siena… Samen met haar gezin vertrekt Mare tot haar grote vreugde voor een jaar naar Italië. Maar met een baby en een peutertweeling zetten ze het stadje in no time op z’n kop en drijven ze hun bemoeizuchtige buurvrouw Poppi tot wanhoop. Als Mare uiteindelijk haar nieuwe baas ontmoet, is de chaos compleet. Het is Luca, haar jaloerse Italiaanse ex! Alsof dat allemaal niet erg genoeg is, lijkt ook haar man Alex iets te verbergen. Wat blijft er nog over van Mares Toscaanse droom?

Serie

Auteur

Liza Rebecca van der Peijl

Spreker

Klavertje Patijn

Speelduur

6 uur 27 min

€ 9,99

Beschrijving

Fulltime huismoeder Mare denkt even dat ze droomt als de vacature voor een droombaan in een Toscaans kasteel binnenkomt in haar mailbox. Want haar leven is misschien niet helemaal gelopen zoals ze had gedacht toen ze operazang studeerde aan het conservatorium van Siena… Samen met haar gezin vertrekt Mare tot haar grote vreugde voor een jaar naar Italië. Maar met een baby en een peutertweeling zetten ze het stadje in no time op z’n kop en drijven ze hun bemoeizuchtige buurvrouw Poppi tot wanhoop.

Als Mare uiteindelijk haar nieuwe baas ontmoet, is de chaos compleet. Het is Luca, haar jaloerse Italiaanse ex! Alsof dat allemaal niet erg genoeg is, lijkt ook haar man Alex iets te verbergen. Wat blijft er nog over van Mares Toscaanse droom?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

22 mei 2024

ISBN

9789047208921

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 27 min

Bestandsgrootte

355 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Liza van der Peijl (31) zingt, schrijft en praat. In haar werk als operazangeres en docente Italiaans maakte ze al van alles mee. Sinds haar man Stephan en zoontjes Elio (3) en Enea (1) in haar leven zijn gekomen, is er geen houden meer aan. Iedere dag beleven ze nieuwe avonturen, van groot tot heel erg klein. Liza heeft jaren in Toscane gewoond en heeft nog steeds een grote passie voor Italië. Ze droomt ervan om ooit weer terug te verhuizen en daarom voedt ze haar kids tweetalig op. Ondeugende Elio zorgt voor zoveel inspiratie dat Liza niet anders kon dan er een boek over schrijven, uiteraard aangelengd met een flinke dosis fantasie.

Meer auteur Liza Rebecca van der Peijl Bekijk alles

Van droom tot diva

Liza Rebecca van der Peijl

€ 9,99
Van poepluiers tot Pavarotti

Van poepluiers tot Pavarotti

Liza Rebecca van der Peijl

€ 9,99

Meer spreker Klavertje Patijn Bekijk alles

Van droom tot diva

Liza Rebecca van der Peijl

€ 9,99

De dode kandidaat

Valentina Morelli

€ 6,99

Een recept voor moord

Valentina Morelli

€ 6,99

Een groet uit het hiernamaals

Valentina Morelli

€ 6,99