Van droom tot diva
Van droom tot diva
Nog geen fragment

Van droom tot diva

Deel 3 van de serie Toscaanse dromen. Alex en Mare komen voor nieuwe uitdagingen te staan in dit deel met romantiek en gênante situaties vol humor.

€ 9,99

Beschrijving

In dit laatste deel zijn Mare en Alex dolblij met hun prachtige huis tussen de Toscaanse olijfgaarden. De tweeling gaat naar school en Mare is vastbesloten zich op haar carrière te richten en uit te groeien tot een heuse operadiva. Helaas gooit een arrogante sopraan roet in het eten...
Ondertussen komt Mares beste vriendin Louise voor een bijzonder project naar Toscane. Het blijkt alleen dat de dorpsbewoners daar totaal niet op zitten te wachten. Met name Pietro, een vreselijk aantrekkelijke maar ongelofelijk koppige man maakt haar het leven moeilijk. Zal het Mare en haar voormalige buurvrouw Poppi lukken om Louise bij te staan en het project tot een goed einde te brengen?
En dan worstelt Mare ook nog met Alex, die zijn werk helemaal zat is… Ze is blij als ze er samen een weekendje tussenuit kunnen naar Capri, maar dat reisje loopt totaal anders dan gepland.


Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

14 augustus 2024

ISBN

9789047208945

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Liza van der Peijl (31) zingt, schrijft en praat. In haar werk als operazangeres en docente Italiaans maakte ze al van alles mee. Sinds haar man Stephan en zoontjes Elio (3) en Enea (1) in haar leven zijn gekomen, is er geen houden meer aan. Iedere dag beleven ze nieuwe avonturen, van groot tot heel erg klein. Liza heeft jaren in Toscane gewoond en heeft nog steeds een grote passie voor Italië. Ze droomt ervan om ooit weer terug te verhuizen en daarom voedt ze haar kids tweetalig op. Ondeugende Elio zorgt voor zoveel inspiratie dat Liza niet anders kon dan er een boek over schrijven, uiteraard aangelengd met een flinke dosis fantasie.
Meer auteur Liza Rebecca van der Peijl Bekijk alles

Aanbieding Van sixpack tot schoonmoeder

Van sixpack tot schoonmoeder

Liza Rebecca van der Peijl

€ 9,99 € 4,99
Aanbieding Van poepluiers tot Pavarotti

Van poepluiers tot Pavarotti

Liza Rebecca van der Peijl

€ 9,99 € 4,99

Meer spreker Klavertje Patijn Bekijk alles

Het oog van de storm

Het oog van de storm

Virginia Andrews

€ 12,99
Een bliksemflits

Een bliksemflits

Virginia Andrews

€ 12,99

De dode kandidaat

Valentina Morelli

€ 6,99

Een recept voor moord

Valentina Morelli

€ 6,99