Sally's droom
Sally's droom
Nog geen fragment

Sally's droom

Meeslepende roman over een jonge vrouw die in oorlogstijd haar leven opnieuw opbouwt. Eerste deel van de serie Oorlogshospitaal Mulberry Hall. Voor lezers van Corina Bomann en Sarah Lark.

€ 6,99

Beschrijving

Engeland, 1944. Sally Wilson werkt al vier jaar als verpleegster op het landgoed Mulberry Hall, waar gewonde soldaten naartoe worden gebracht. De oorlog duurt al zo lang, zal er ooit een einde aan komen? Er is een schrijnend tekort aan alles, zelfs aan verband, en de voedselrantsoenen worden steeds kariger. Haar broer Teddy vecht aan het front en elke dag dat ze niets van hem hoort wordt ze ongeruster.

Gelukkig ontmoet ze Kate, die door de bombardementen uit Londen is verdreven en terecht is gekomen op de boerderij van het landgoed. Intussen raken de geïmproviseerde ziekenzalen in het grote huis overvol. Maar de legerambulances brengen nog steeds nieuwe patiënten. Een van hen is de officier William. Sally raakt van hem onder de indruk, maar hij moet zijn eigen demonen onder ogen zien. Dan krijgt Sally een onheilspellend telegram…

Sally's droom is een meeslepende roman over een jonge vrouw die zich staande moet houden in een turbulente tijd. Voor de lezers van Corina Bomann en Sarah Lark.

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

29 mei 2024

ISBN

9789047209911

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lily van Keeken (1986) is de dochter van een Engelse moeder en een Nederlandse vader. Ze groeide op in Baarn en bracht haar vakanties door aan de zuidkust van Engeland in de witte cottage van haar grootmoeder. Bij de open haard verslond ze onder het genot van sloten thee met melk alle Engelse klassiekers. Eerder verscheen van haar Het balseizoen van de liefde.

Meer auteur Lily van Keeken Bekijk alles

Kates overwinning

Lily van Keeken

€ 6,99
De mooiste bloem

De mooiste bloem

Lily van Keeken

€ 6,99
De verlaten verloofde

De verlaten verloofde

Lily van Keeken

€ 6,99
De dansende debutante

De dansende debutante

Lily van Keeken

€ 6,99

Meer spreker Lot van Lunteren Bekijk alles

Schimmenspel

Schimmenspel

Nora Roberts

€ 19,99

Liliana's onoverwinnelijke zomer

Cristina Rivera Garza

€ 13,99

Kates overwinning

Lily van Keeken

€ 6,99
Reddende engelen

Reddende engelen

Danielle Steel

€ 14,99