De mooiste bloem
De mooiste bloem

De mooiste bloem

De driedelige serie Het balseizoen van de liefde van Lily van Keeken gaat over de zussen Honeyfield, die in negentiende-eeuws Londens op zoek naar een huwelijkskandidaat. Voor de fans van Bridgerton.

Serie

Auteur

Lily van Keeken

Spreker

Jantine van den Bosch

Speelduur

4 uur 23 min

€ 6,99 € 3,49 50% korting

Beschrijving

De dansende debutante is het eerste deel van Het balseizoen van de liefde van Lily van Keeken. Het is 1815 en Emily Honeyfield gaat een enerverend jaar tegemoet: als debutante zal ze haar eerste balseizoen meemaken en ze zal alles op alles moeten zetten om een huwelijkspartner te strikken. Daarvoor vertrekt ze naar Londen, waar haar tante Felicity en nichtje Kitty haar meetronen naar de belangrijkste bals van de high society. Emily geniet van het feestgedruis én van alle mannelijke aandacht, tot haar oog valt op een lange gestalte aan de rand van de dansvloer: Mr Philip Grant. Over hem doen roddels de ronde: hij zou aan de kant zijn gezet door zijn beeldschone Franse verloofde en de liefde voor altijd hebben afgezworen. Hij intrigeert Emily, maar ze besluit hem uit haar hoofd te zetten en zich te richten op haar zoektocht naar een echtgenoot. Het laatste wat ze wil is alleen achterblijven aan het einde van het balseizoen, maar kan ze haar hart negeren?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

6 april 2022

ISBN

9789047207030

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 23 min

Bestandsgrootte

361 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lily van Keeken (1986) is de dochter van een Engelse moeder en een Nederlandse vader. Ze groeide op in Baarn en bracht haar vakanties door aan de zuidkust van Engeland in de witte cottage van haar grootmoeder. Bij de open haard verslond ze onder het genot van sloten thee met melk alle Engelse klassiekers. Van zelf boeken schrijven kon ze toen alleen nog maar dromen.

Meer auteur Lily van Keeken Bekijk alles

Aanbieding De verlaten verloofde

De verlaten verloofde

Lily van Keeken

€ 6,99 € 3,49
Aanbieding De dansende debutante

De dansende debutante

Lily van Keeken

€ 6,99 € 3,49

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Opgeschud

Opgeschud

Lianne Reijntjes

€ 12,95
Verraderlijke liefde

Verraderlijke liefde

Victoria Holt

€ 16,99

Het Middernachtspel

Caroline Mitchell

€ 9,99

Gelukkig in Clover Cottage

Christie Barlow

€ 14,99