Luistervoorbeeld

Wat doen we met Fred?

Als vriendschap in haat verandert, vallen er doden
Auteur Tineke Beishuizen
Spreker Tineke Beishuizen
Speelduur 5u 25m 11s
€ 15,95

Beschrijving

In De Maegd, de stamkroeg waar een groep vriendinnen elkaar iedere week ontmoet, lijken alle problemen overzichtelijk en soms zelfs amusant. Dat is niet de laatste plaats te danken aan de witte wijn die er met royale hand geschonken wordt. Toch geeft hun vriendschap meer scherpe kantjes dan ze elkaar willen toegeven. Maar het had allemaal nog jaren heel gezellig kunnen blijven, als Fred niet op het toneel was verschenen. En als vriendschap in haat verandert, vallen er doden.

Een geestig, spannend en volstrekt eigentijds verhaal.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 13 december 2007
ISBN 9789047603979
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 25m 11s
Bestandsgrootte 301 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een in zeer prettige stijl geschreven thriller met op het eerste gezicht hedendaagse, maar ook alledaagse figuren die toch diepgang blijken te hebben en zich tot interessante persoonlijkheden ontwikkelen met allemaal wel iets te verbergen. Heel geleidelijk wordt de spanning opgevoerd totdat de lezer zich afvraagt welke oplossing nog mogelijk is. De ontknoping is heel verrassend.' (Biblion)

'Als zand door mijn vingers heeft een heel eigen beklemming, de wanhoop rondom een vermissing heeft Beishuizen goed aangevoeld. Ook de personages [...] zijn overtuigend en levensecht beschreven.' (De Telegraaf)

'In korte, hamerende zinnen, knisperende dialogen en stoere taal, schrijft Beishuizen een vlot lopend en spannend verhaal. Een beloftevol debuut' (Vrij Nederland)

'Elegant geschreven [...]' (NRC Handelsblad)

'Het is de ontluistering van zekerheden die het verhaal, dat steeds spannender wordt, een extra dimensie geeft.' (Boek)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tineke Beishuizen

Tineke Beishuizen (1938) is journaliste en columniste. Ze schrijft o.a. columns voor Libelle (onder het pseudoniem Anne-Wil) en debuteerde in 2005 met de literaire thriller Als zand door mijn vingers, dat al snel een bestseller werd. In 2006 verscheen het eveneens zeer succesvolle Wat doen we met Fred?. In 2007 verscheen de aangrijpende roman Dood door schuld.

Ook haar daaropvolgende boeken kwamen in De Bestseller 60 terecht, zoals Schaduwtuin.

Toon aanbod