Kikker en het water
Kikker en het water

Kikker en het water

De rivier staat droog! Kikker gaat met zijn vrienden op onderzoek uit en zij ontdekken een beverdam. Met vereende krachten wordt die uit de weg geruimd. Nieuw luisterboek met zes Kikker-verhalen. Leeftijd: 4+

€ 7,95

Beschrijving

Het is zomer en er is geen wolkje aan de lucht. Kikker rent naar de rivier om af te koelen, maar als hij erin springt, blijkt deze droog te staan. Al zijn vrienden hebben ook problemen nu het niet regent en er zelfs geen water in de rivier meer is. Maar als ze Rat gaan zoeken blijkt dat er een stukje verder wel gewoon water in de rivier is. Dus starten ze een zoektocht naar de oorzaak. Dit en meer valt te beluisteren op dit opkikkerende luisterboek.

Kikker, Eend, Haas, Varkentje en Rat zijn vrienden door dik en dun. In hun avonturen kan elk kind zich herkennen. De verhalen hebben een filosofisch thema, worden met veel humor gebracht en hebben altijd een happy end en een feestje toe. Je zou elk kind zulke vrienden toewensen!

Met de stemmen van Jamai Loman (Kikker), Lotte Lohr (Varkentje), Daphne Groot (Eend), Rop Verheijen (Haas), Machiel Verbeek (Beertje), Levi van Kempen (Rat) en Sander de Heer (vertelstem). Een leuk hoorspel, vrij naar het originele boekje.

Introlied wordt gezongen door Wouter Hamel.
Audio: Wim Pel Productions bv
Muziek: Henk Pool

Inhoud
Kikker en het water
Kikker vindt een schat
Kikker is verliefd
Kikker is boos
Kikker en de vos
Kikker verveelt zich

Details

Imprint

Uitgeverij Rubinstein

Uitgever

Rubinstein Publishing BV

Publicatiedatum

31 december 2013

ISBN

9789047609643

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 40 min

Bestandsgrootte

41 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Lotte Lohr Bekijk alles

De heksen

De heksen

Roald Dahl

€ 12,99