Het grote Gruffalo luisterboek
Het grote Gruffalo luisterboek

Het grote Gruffalo luisterboek

Met De Gruffalo en Het kind van de Gruffalo

Luister naar de twee succesvolle prentenboeken over de Gruffalo: 'De Gruffalo' en 'Het kind van de Gruffalo'. Leeffijd: 3+

Auteurs

Julia Donaldson, Axel Scheffler

Spreker

Lies Visschedijk

Speelduur

0 uur 32 min

€ 7,95

Beschrijving

Luister naar de twee succesvolle prentenboeken over de Gruffalo (De Gruffalo en Het kind van de Gruffalo). De verhalen worden in dit luisterboek lekker eng en griezelig voorgelezen door actrice Lies Visschedijk.

De toch al spannende verhalen met een slimme, dappere muis in de glanzende hoofdrol worden nog bloedstollender door de geluidseffecten en muziek! Inclusief twee liedjes!

Inhoud
De Gruffalo
Muis houdt zijn vijanden op een afstand door ze bang te maken met een monster, de Gruffalo. Muis is in zijn sas; de Gruffalo bestaat immers helemaal niet. Maar oooooh! Wat is dát dan?!

Het kind van de Gruffalo
De Gruffalo blijkt een kind te hebben, en wat voor één! De kleine variant van het gruwelijke monster laat zich niet bang maken door haar vader, die angstaanjagende verhalen vertelt over de Grote Vreselijke Muis die in het bos woont. In plaats daarvan gaat het Gruffalootje zelf op onderzoek uit.

Genomineerd voor de Luisterboek Award 2013.

Details

Imprint

Uitgeverij Rubinstein

Uitgever

Rubinstein Publishing BV

Publicatiedatum

9 mei 2012

ISBN

9789047612711

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 32 min

Bestandsgrootte

20 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Julia Donaldson (1948) schrijft van alles voor kinderen, van liedjes voor televisieprogramma’s tot theaterstukken en kinderboeken. Met Axel Scheffler maakte ze veel beroemde prentenboeken. Bij Lemniscaat verschenen van haar hand De Gruffalo, Het kind van de Gruffalo en Rockie.Axel Scheffler (1957) is een Duits illustrator van kinderboeken. Hij werkte veel samen met auteur Julia Donaldson.

Meer spreker Lies Visschedijk Bekijk alles

Lieveling

Lieveling

Kim van Kooten, Pauline Barendregt

€ 12,99