Luistervoorbeeld

Liefst verliefd

Auteur Renate Rubinstein
Spreker Renate Rubinstein
Speelduur 54m 26s
€ 5,99

Beschrijving

'Het kan allemaal wel slecht aflopen - dat doet het ook vaak - maar zolang als het dúúrt is verliefdheid het meest complete gevoel dat er is'. Liefst Verliefd bevat twaalf verhalen - over liefde, een onderwerp waarover je nooit uitgepraat raakt. Renate Rubinstein brengt op onderhoudende wijze de vele facetten van de liefde in beeld. De gevaarlijke kanten van de liefde: rivaliteit, getrouwde mannen en echtscheiding. Maar ook de mooie; knuffelen, tuttelen en liefdesliedjes.

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein Publishing BV
Publicatiedatum 21 februari 2022
ISBN 9789047640790
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 54m 26s
Bestandsgrootte 29 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Renate Rubinstein (1929-1990) werd geboren in Berlijn als oudste kind van een joodse vader en een niet-joodse moeder. Vanaf 1961 schreef zij onder het pseudoniem 'Tamar' columns in Vrij Nederland, waarin ze op uitgesproken wijze haar mening gaf over maatschappelijke en persoonlijke kwesties. Zij heeft twintig bundels gepubliceerd.

In 1988 ontving zij voor haar 'buitengewone verdiensten ten opzicht van het mensdom in het algemeen'en 'voor haar moed, sprekend uit tal van publicaties' de Hélène de Montigny-prijs. In 2005 verscheen bij Augustus Twijfel trainen, een eerste keus uit haar dagboeken, en Over Israël, samengesteld door Hans Goedkoop. In 2006 verscheen Tussen kat en mens en in 2007 Niets te verliezen en toch bang, een klassieker onder de egodocumenten die bekroond werd met de Multatuli-prijs 1979.

Toon aanbod