Luistervoorbeeld

Een dik jaar Julia en Ot - herfst

Auteur Erik van Os, Elle van Lieshout
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 1u 13m 24s
€ 6,99

Beschrijving

De leukste verhalen en gedichtjes over de herfst met Julia en Ot! Over wilde dieren, badouters, leeuwentemmen en koekenbakken. Over opa op een ster, Sinterklaas en zijn tweelingbroer en snottebellen. Geschreven door Erik van Os en Elle van Lieshout en voorgelezen door Dieuwertje Blok.

Details

ImprintUitgeverij Rubinstein
UitgeverRubinstein Publishing BV
Publicatiedatum 28 september 2022
ISBN 9789047641254
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 13m 24s
Bestandsgrootte 101 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Erik van Os

Erik van Os (1963) schrijft sinds 1990 samen met Elle van Lieshout kinderboeken, liedjes, versjes en teksten voor tijdschriften en leesmethodes.

Erik volgde een opleiding tot kleuterleider en studeerde een paar jaar Nederlands. Hij werkte met kleuters, als brugwachter, poppenspeler, gezondheidsvoorlichter en als redacteur bij een kindertijdschrift.

Erik en Elle hebben een dochter, Anna (1990) en een zoon, Lot (1992), een huis met een te kleine tuin met steeds meer konijnen en cavia’s.

Ze werken thuis in hun ruime, zonnige werkkamer op zolder of aan de keukentafel, dicht bij het espressoapparaat. Als ze te lang stil hebben gezeten lopen ze naar een café in de stad en schrijven daar verder. Of ze wandelen door de Loonse en Drunense duinen of Oisterwijkse bossen en gaan dan met een schrijfblok op het terras zitten.

Erik zingt en speelt gitaar. Hij praat graag urenlang over dichtregels. Hij geniet van mooie films, mooie boeken en mooie bergwandelingen, zolang hij maar niet in een kabelbaan moet.

Toon aanbod