Luistervoorbeeld

Witte wolf

SerieZoeklicht Dyslexie
Auteur Kristien Dieltiens
Spreker Kristien Dieltiens
Speelduur 48m 21s
€ 4,50

Beschrijving

Vlak bij het huis van Sander dwaalt een gevaarlijke wolf rond. De jagers krijgen hem niet te pakken. Toch moeten Sander en zijn familie met de slee naar de stad. Sander ziet als eerste de wolvensporen in de sneeuw. Gelukkig heeft de kleine Pepijn ze niet gezien. Hij speelt in de slee met zijn houten schaapje. Als ze in de stad aankomen, doet de familie een vreselijke ontdekking.

Details

ImprintUitgeverij Zwijsen
UitgeverZwijsen
Publicatiedatum 1 december 2016
ISBN 9789048732173
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 48m 21s
Bestandsgrootte 44 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kristien Dieltiens

Kristien Dieltiens (1954) is geboren in Antwerpen. Ze kreeg een kunstzinnige en pedagogische opleiding. Zij is tevens moeder van vijf kinderen. Sinds 1974 werkt ze intensief met kinderen. Ze leveren de grondstoffen en de inspiratie voor al haar boeken. Schrijven doet ze al heel haar leven. Woorden en taal zijn beeld en geest voor Kristien Dieltiens. Een boek schrijven is het resultaat van jaren inzet, van verdieping, onderzoek, gesprekken en ervaringen. Haar eerste jeugdroman, Olrac, werd vrij snel vertaald in het Duits en won in 2002 de Vlaamse Kinder- en Jeugdjury.

Kristien Dieltiens is vijftien jaar auteur/illustrator. Op haar naam staan nu 52 titels. Haar boeken worden vaak vertaald, genomineerd en zijn meermaals in de prijzen gevallen. Ze debuteerde met het prentenboek De gouden bal. Dit boek blijkt een klassieker te zijn want 15 jaar na de eerste verschijning blijft de vraag naar het boek groot. Het is een troostend verhaal over de zin van geboren worden en sterven en hoe het leven van een kind of een dierbare de wereld heeft veranderd.

Toon aanbod