Luistervoorbeeld

Een tien met een griffel

SerieDe Waal & Baantjer deel 10
Auteur Simon de Waal, Baantjer
Voorlezer Sander de Heer
Speelduur 4u 37m 36s
€ 9,99

Beschrijving

Rechercheur van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob staan voor een raadsel als een bewaarder uit een gevangenis 's nachts dood wordt aangetroffen in het Vondelpark. In eerste instantie lijkt het er namelijk op dat hij onwel is geworden tijdens het joggen, maar er zijn te veel vraagtekens.

Als blijkt dat hij veel vijanden had, zowel privé als op zijn werk, moeten de twee rechercheurs alle zeilen in het onderzoek bijzetten. Niet alleen om te bewijzen dat de bewaarder daadwerkelijk vermoord is, maar vooral om de dader te ontmaskeren.

Details

ImprintThe House of Books
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 1 oktober 2018
ISBN 9789048847440
Taal Nederlands
Speelduur 4u 37m 36s
Bestandsgrootte 254 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Simon de Waal
Simon de Waal

Simon de Waal (1961) is auteur, scenarist, regisseur en rechercheur zware misdaad. Hij schreef de thrillers Cop vs Killer (nominatie Gouden Strop) en Pentito (winnaar Diamanten Kogel, nominatie Gouden Strop), en startte met Appie Baantjer in 2009 de succesvolle De Waal & Baantjer-reeks. Daarnaast won hij een Gouden Kalf voor het scenario van Lek, een van de beste Nederlandse misdaadfilms aller tijden. In 2016 schreef hij Vector, het geschenk van de Spannende Boeken Weken, en Nemesis, dat ook werd genomineerd voor de Diamanten Kogel en de Gouden Strop.

Toon aanbod