Luistervoorbeeld

Pizzamaffia slaat door

Auteur Khalid Boudou
Voorlezer Khalid Boudou
Speelduur 5u 3m 15s
€ 12,99

Beschrijving

Vijf jaar na de pizzaoorlog uit Pizzamaffia runt Haas zelf de succesvolle pizzeria Melodia. Na de dood van zijn vader leidt hij een rustig leventje. Maar als snel brengt Haas' nieuwe superstagiair Hero - trotse vmbo'er en slipperdragende lachgasjunk - weer wat leven in de brouwerij.

Melodia komt op zijn kop te staan wanneer vluchteling Ziad, een van hun nieuwe vrienden, in paniek opbelt en vertelt dat hij wordt opgejaagd door een woedende menigte die hem uitmaakt voor aanrander. Niet veel later staan een paar beruchte motorboys bij Ziad op de stoep. De pizzacrew vreest voor de ondergang van de zaak wanneer het team Ziad in bescherming neemt. Is Ziad wel zo onschuldig als hij beweert te zijn?

Details

ImprintMoon
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 29 oktober 2019
ISBN 9789048851188
Taal Nederlands
Speelduur 5u 3m 15s
Bestandsgrootte 416 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Khalid Boudou
Khalid Boudou

Khalid Boudou (1974) werd in één klap beroemd met zijn debuutroman Het Schnitzelparadijs, waarvoor hij het Gouden Ezelsoor voor bestverkochte debuut ontving. De gelijknamige film en tv-serie werden eveneens een groot succes. Ook zijn tweede roman, De President, werd verfilmd. Zijn young adult-roman Pizzamaffia werd bekroond met de Debuutprijs van de Jonge Jury en is verfilmd. Khalid was columnist voor o.a. AD en BNR Nieuwsradio. Ook werkte hij als leraar Nederlands en bezoekt hij het hele jaar scholen om lezingen, workshops en optredens te geven. Met zijn humoristische schrijfstijl en optredens weet hij veel jongeren aan te spreken.

Toon aanbod