In de buik van de wolf
In de buik van de wolf

In de buik van de wolf

'In de buik van de wolf' is een eigengereide, geestige roman over weemoed, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld. Een verhaal ook over de onmetelijke liefde voor een vrouw en een kind.

Auteur

James Worthy

Spreker

Johan Fretz

Speelduur

4 uur 16 min

€ 12,99

Beschrijving

Ondanks dat al zijn dromen zijn uitgekomen lukt het de naamloze hoofdpersoon maar niet om een gevoel van geluk te ervaren. Zijn relatie staat op springen, zijn vader is dementerend en spoken uit het verleden jagen onrustig door zijn hoofd. Wanneer hij een brief krijgt van een oudere man die zegt hem te kunnen helpen, besluit hij de uitnodiging aan te nemen. Op het platteland van Groningen moet hij de confrontatie met zichzelf aangaan, maar eenmaal daar blijkt al snel dat de man er nogal onalledaagse methodes op nahoudt. Wie helpt wie nu eigenlijk? De werkelijkheid verandert steeds meer in een sprookje en het geluk lijkt ongrijpbaarder dan gehoopt.
In de buik van de wolf is een eigengereide, geestige roman over weemoed, zingeving en de vraag hoe mens te zijn in een verwarrende wereld. Een verhaal ook over de onmetelijke liefde voor een vrouw en een kind.

Details

Imprint

Lebowski Publishers

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

6 november 2019

ISBN

9789048854554

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 16 min

Bestandsgrootte

353 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

James Worthy (1980) behoeft geen introductie meer. Zijn debuutroman James Worthy (2011) zorgde voor een ware hype in boekenland: binnen zes maanden werden meer dan 20.000 exemplaren verkocht. In 2012 verscheen zijn tweede roman, Zwarte Sylvester, in 2016 gevolgd door een verzamling van zijn beste columns, Mottenballen voor de ziel. Hij heeft een dagelijkse column in Het Parool.

Meer auteur James Worthy Bekijk alles

Liverpool

Liverpool

James Worthy

€ 13,99

Meer spreker Johan Fretz Bekijk alles

Een beloofd land

Een beloofd land

Barack Obama

€ 16,99
Plantage Wildlust

Plantage Wildlust

Tessa Leuwsha

€ 14,99
Heart of a lion

Heart of a lion

Memphis Depay, Simon Zwartkruis

€ 13,99
De jongens van Nickel

De jongens van Nickel

Colson Whitehead

€ 12,99