Luistervoorbeeld

Mijn pa is nooit alleen

Auteur Jan van Mersbergen
Spreker Ad Knippels
Speelduur 4u 24m 36s
€ 12,99

Beschrijving

Eind jaren zeventig kopen de ouders van Jan van Mersbergen een afgelegen stuk land. Sindsdien fietst zijn vader elke dag door de polder naar zijn Bos, van een hectare groot, dat hij compleet verbouwt tot paradijs. Jan begrijpt zijn teruggetrokken vader niet; zodra hijzelf het dorp verlaat, mist hij de mensen.
In zijn meest persoonlijke boek tot nu toe gaat Jan op zoek naar zijn vader als kluizenaar. Deze zoektocht leidt langs andere afgezonderde figuren zoals Sint-Amadour, Jozef van den Berg en Robinson Crusoë, tot hij onderweg ineens zijn moeder opmerkt. Mijn pa is nooit alleen is een openhartig en liefdevol relaas over eenzaamheid en familiebanden, over zonderlinge mannen en sterke vrouwen.

Details

ImprintLebowski
UitgeverOveramstel Uitgevers
Publicatiedatum 1 maart 2022
ISBN 9789048859399
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 24m 36s
Bestandsgrootte 363 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jan van Mersbergen

Jan van Mersbergen (1971) schreef negen romans, een novelle, een bundel over mannenzaken en vaderschap, en een verboeking aan de hand van een filmscript. Zijn romans zijn veelvuldig vertaald. Onder het pseudoniem Frederik Baas publiceert hij thrillers. Naar de overkant van de nacht (Pupkin) en Morgen zijn we in Pamplona (BBC) worden verfilmd. Hij ontving voor De laatste ontsnapping de F. Bordewijkprijs, Naar de overkant van de nacht kreeg de BNG Nieuwe Literatuurprijs en Dagboek uit de rivier kreeg de Hebban Debuutprijs voor Beste Thriller.

Toon aanbod