Luistervoorbeeld

Luistercursus Engels

Leer Engels binnen een maand (serie: Prisma Taaltraining)
Auteur Willy Hemelrijk
Voorlezer
Speelduur 6u 58m 13s
€ 39,60

Beschrijving

De serie Prisma Luistercursussen is speciaal ontwikkeld om een taal te leren door uitsluitend te luisteren en na te spreken. De cursus is gevormd rond een spannend verhaal over beroving en achtervolging: Marian en Ron zijn twee Nederlanders op vakantie in Engeland. Hun Amerikaanse vriend Dennis reist met hen mee. Marians tas wordt gestolen. Hoe krijgt ze hem terug?

De cursist kan zelf zijn studietempo en methode bepalen. Binnen één maand leert u Engels te spreken en te begrijpen.

Met deze audiotaalcursus leert u op effectieve en comfortabele manier Engels door er goed naar te luisteren. Deze cursus is voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal. Goed bestede verloren momenten: u kunt de audiotraining beluisteren als u even niets 'met uw hoofd' doet, bijv. tijdens het autorijden, in de trein, in de fitnessruimte enz., Op elk moment dat het u uitkomt, kunt u de zes uur durende taaltraining luisterend over u heen laten komen. En u zult zien dat u daar verrassend veel van opsteekt. In ieder geval zult u na een maand luistertraining veel begrijpen van wat er in het vakantieland van uw keuze wordt gezegd en tijdens gesprekken kunt u een woordje meespreken.

Aanbevolen en geschikt voor:
- Beginners
- Woordenschat
- Spreekvaardigheid

Inhoud
24 lessen van ongeveer een 15 à 20 minuten in verhaallijn
Elke les bevat een dialoog, spreekoefeningen, uitleg en naspreekrijtjes
Inclusief PDF-boekje met oefeningen

Details

ImprintPrisma
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 27 januari 2016
ISBN 9789049101398
Taal Nederlands
Speelduur 6u 58m 13s
Bestandsgrootte 471 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Willy Hemelrijk

Willy Hemelrijk (1958) is docente Italiaans en Nederlands als tweede taal, vertaalster en auteur van Italiaans voor beginners en van de Luistercursussen Frans, Italiaans, Spaans, Duits en Engels in de serie Prisma Taaltraining. Zij houdt zich als auteur en redacteur al bijna twintig jaar bezig met de ontwikkeling van lesmateriaal. Voor Thema heeft zij de afgelopen jaren een aantal managementboeken uit het Engels vertaald.

Toon aanbod