Luistercursus Business Duits
Luistercursus Business Duits

Luistercursus Business Duits

Betere zakelijke contacten dankzij beter Duits

U leert in het Duits vergaderen, telefoneren, een presentatie houden, klagen, onderhandelen, informeren, solliciteren en verkopen. 24 lessen met een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties.

€ 39,60

Beschrijving

De serie Prisma Luistercursussen is speciaal ontwikkeld om een taal te leren door uitsluitend te luisteren en na te spreken. De cursus is gevormd rond een spannend verhaal over beroving en achtervolging: Inges tas wordt gestolen. Hoe krijgt ze hem terug? De cursist kan zelf zijn studietempo en methode bepalen. Binnen één maand leert u de taal te spreken en te begrijpen. Met deze audiotaalcursus leert u op effectieve en comfortabele manier de taal door er goed naar te luisteren. Deze cursus is voor iedereen die niet in de boeken wil duiken, maar op een aangename en effectieve manier kennis wil maken met een taal. Goed bestede verloren momenten: u kunt de audiotraining beluisteren als u even niets 'met uw hoofd' doet, bijv. tijdens het autorijden, in de trein, in de fitnessruimte enz., Op elk moment dat het u uitkomt, kunt u de zes uur durende taaltraining luisterend over u heen laten komen. En u zult zien dat u daar verrassend veel van opsteekt. In ieder geval zult u na een maand luistertraining veel begrijpen van wat er in het vakantieland van uw keuze wordt gezegd en tijdens gesprekken kunt u een woordje meespreken. Aanbevolen en geschikt voor: - Beginners - Woordenschat - Spreekvaardigheid

Details

Imprint

Prisma

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

27 januari 2016

ISBN

9789049101435

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 38 min

Bestandsgrootte

643 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Willy Hemelrijk (1958) is docente Italiaans en Nederlands als tweede taal, vertaalster en auteur van Italiaans voor beginners en van de Luistercursussen Frans, Italiaans, Spaans, Duits en Engels in de serie Prisma Taaltraining. Zij houdt zich als auteur en redacteur al bijna twintig jaar bezig met de ontwikkeling van lesmateriaal. Voor Thema heeft zij de afgelopen jaren een aantal managementboeken uit het Engels vertaald.

Meer auteur Willy Hemelrijk Bekijk alles

Luistercursus Business Engels
€ 39,60
Luistercursus Portugees

Luistercursus Portugees

Willy Hemelrijk

€ 39,60
Luistercursus Duits

Luistercursus Duits

Willy Hemelrijk

€ 39,60
Luistercursus Engels

Luistercursus Engels

Willy Hemelrijk

€ 39,60