Luistervoorbeeld

De witte kamer

Als Léon en Hanna op het spoor komen van een geraffineerde marteltechniek, dreigt er nog een slachtoffer te vallen
Auteur Samantha Stroombergen
Spreker Casper Gimbrère, Barbara Sloesen
Speelduur 10u 31m 44s
€ 14,99

Beschrijving

Een ijzersterk, spannend thrillerdebuut van een nieuw Nederlands talent
In een park in Leiden doet een wandelaar een schokkende vondst: een uitgemergeld lichaam met het cijfer 5 in zijn buik gekerfd. Het slachtoffer was journalist bij een bekend opinietijdschrift, verdween enkele maanden daarvoor en liet een afscheidsbriefje achter. Rechercheur Léon Coeur is geschorst vanwege een schietincident en moet zich eigenlijk gedeisd houden, maar ziet deze moordzaak als zijn kans om te bewijzen dat zijn team niet zonder hem kan. Hij besluit de hulp in te roepen van zijn nichtje Hanna, die criminologie studeert.
Als blijkt dat de journalist is onderworpen aan een wrede Midden-Oosterse marteltechniek, opsluiting in een volledig witte kamer, vermoeden ze dat hij te veel wist over de recente terroristische aanslag in Amsterdam. Was hij een complot op het spoor? Was de werkelijke dader van de aanslag wel de vluchteling die samen met de bom tot ontploffing kwam? Stukje bij beetje komen Léon en Hanna dichter bij de angstaanjagende waarheid.

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij B.V.
Publicatiedatum 21 juni 2019
ISBN 9789052861296
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 31m 44s
Bestandsgrootte 398 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Samantha Stroombergen

Samantha Stroombergen (1990) studeerde Nederlands en journalistiek aan de Universiteit Leiden. Ze werkt als copywriter op de Digital Content-afdeling van de KLM. Daarnaast is ze recensent bij Hebban, met als specialisatie thrillers.

Toon aanbod