Luistervoorbeeld

Zie mij

Als Colin en Maria elkaar ontmoeten, veranderen hun levens voorgoed. Maar een duister verleden dreigt ze in te halen…
Auteur Nicholas Sparks
Spreker Judith Amsenga
Speelduur 16u 12m 57s
€ 14,99

Beschrijving

Gevoelig en romantisch, en met een spannend plot dat je meesleurt tot de laatste bladzijde
Wanneer Colin Hancock een tweede kans krijgt, grijpt hij die met beide handen aan. Zijn turbulente verleden laat hij achter zich. Hij probeert zijn leven op de rails te houden en richt zich op het behalen van zijn lesbevoegdheid. Elke dag houdt hij zichzelf weer voor hoe hard hij voor deze kans heeft moeten knokken. Het laatste waar hij naar op zoek is, is een relatie.
Maria Sanchez is ogenschijnlijk het toonbeeld van succes: ze heeft aan een prestigieuze universiteit rechten gestudeerd en werkt bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Maar ze heeft een traumatische gebeurtenis meegemaakt, waardoor ze gedwongen was uit haar geboortestad te verhuizen, en diep vanbinnen twijfelt ze over alles waar ze ooit zeker van was.
Een plotselinge ontmoeting tussen Colin en Maria zorgt ervoor dat hun levens veranderen. Tegen alle verwachtingen in groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Net op dat moment wordt Maria geconfronteerd met haar verleden. Op vreselijke manieren worden Colin en Maria bedreigd. Is hun liefde sterk genoeg?
De pers over de boeken van Nicholas Sparks

'Een van de mooiste dingen aan het lezen van een roman van Sparks is… dat je elke keer de kans krijgt om opnieuw verliefd op hem te worden.' The Guardian
'Sparks' romans werken ontspannend.' The Boston Globe
'Nicholas Sparks weet hoe hij de juiste snaar moet raken, en dat bewijst hij weer met dit dubbele liefdesverhaal.' Daily Mail

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 11 maart 2019
ISBN 9789052861432
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 12m 57s
Bestandsgrootte 637 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Nicholas Sparks

Nicholas Sparks (1965) is de auteur van talloze bestsellers, waaronder The Notebook, Message in a Bottle, Dear John en Zie mij. Hij kan met recht een van de meest geliefde verhalenvertellers ter wereld worden genoemd. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en negen van zijn romans werden met groot succes verfilmd.

Toon aanbod