Luistervoorbeeld

Houden van dingen die niet perfect zijn

Compassie voor jezelf en anderen
Auteur Haenim Sunim
Voorlezer Francis Broekhuijsen
Speelduur 4u 1m 23s
€ 14,99

Beschrijving

'Als we aardiger worden voor onszelf, kunnen we aardiger worden voor de wereld.’ Haemin Sunim

De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Hij benadrukt dat niemand perfect is, maar dat het juist daarom belangrijk is om liefdevol en mild te zijn voor jezelf en anderen. Want als je vriendelijker bent naar jezelf, kun je ook vriendelijker zijn naar de wereld en krijg je zelfvertrouwen om je bezig te houden met dat wat je echt gelukkig maakt.

Sunim geeft inzicht in verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Houden van dingen die niet perfect zijn zal zowel je oren als je hart aanspreken. Het biedt troost, aanmoediging en wijsheid en helpt je jezelf, je leven en iedereen daarin lief te hebben.

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 25 juni 2019
ISBN 9789052861593
Taal Nederlands
Speelduur 4u 1m 23s
Bestandsgrootte 221 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Haenim  Sunim
Haenim Sunim

Haemin Sunim (1974) is een boeddhistische monnik, geboren in Zuid-Korea, die voor zijn studie naar Amerika verhuisde en daar studeerde aan Berkeley, Harvard en Princeton. Hij doceert Boeddhisme aan Hampshire College en woont afwisselend in New York en Seoul. Inmiddels is hij uit gegroeid tot een van de meest invloedrijke boeddhistische leermeesters van dit moment.

Toon aanbod