Luistervoorbeeld

Nice girls don't get the corner office

Adviezen voor vrouwen die willen groeien in hun werk
Auteur Lois P. Frankel
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 8u 15m 55s
€ 14,99

Beschrijving

Het ultieme carrièreboek voor vrouwen in een prachtige nieuwe uitvoering
Werk jij altijd non-stop door zonder pauze? Maak je je zorgen of je anderen niet beledigt met je feedback? Vraag je collega's altijd om raad voordat je een beslissing neemt? Of wil je gewoon dat iedereen je aardig vindt? Als je een van de bovenstaande vragen met ja hebt beantwoord, is volgens Lois P. Frankel de kans groot dat er regelmatig een promotie aan je neus voorbijgaat en dat het je meestal niet lukt om je dromen & ideeën waar te maken.
Lois P. Frankel is coach en bedrijfstrainer. Vijfentwintig jaar lang runde ze een praktijk voor psychotherapie waar ze voornamelijk werkende vrouwen behandelde. Nice girls don't get the corner office is het resultaat van al die praktijkervaring. Het gaat over de meest gemaakte fouten van vrouwen op hun werk, het doet suggesties om grip te krijgen op je carrière en het beschrijft manieren waarop je jezelf in de weg zit bij het benutten van al je talenten. De praktische adviezen zijn onderverdeeld in zes thema's: hoe je het spel speelt; hoe je je gedraagt; hoe je denkt; hoe je jezelf op de markt brengt; hoe je klinkt; hoe je eruitziet en hoe je reageert.
De pers over Nice girls don't get the corner office:
'De lessen uit Nice girls don't get the corner office zijn onverminderd relevant.' Eva Jinek
'Lieve meisjes komen niet ver. Stop dus met ploeteren, met aardig en behulpzaam zijn. En houd eens op je zo vaak te verontschuldigen. En nooit huilen op je werk. Maar daar is met dit handboek straks ook geen enkele reden meer voor.' Trouw
'Elke vrouw die vooruit wil komen in het bedrijfsleven zou dit boek moeten lezen. Het is een fascinerende crashcursus in uitstraling, invloed en communicatie van een succesvolle en verhelderende coach. Geweldig!' Anne Fisher, Fortune en CNN

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 20 augustus 2019
ISBN 9789052861760
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 15m 55s
Bestandsgrootte 454 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lois P. Frankel

Lois P. Frankel schreef hét boek over het coachen van vrouwen. Nice girls don’t get the corner office is gebaseerd op haar jarenlange ervaring op het gebied van business coaching, waarbij ze werkte met iedereen: van CEO’s tot beginnende professionals. Haar boeken zijn internationale bestsellers die wereldwijd in meer dan vijfentwintig talen zijn vertaald.

Toon aanbod