Nice girls don't speak up
Nice girls don't speak up

Nice girls don't speak up

Adviezen om krachtig te communiceren

Hoe vaak heb je jezelf afgevraagd waarom je niets hebt gezegd tijdens een vergadering?

Auteur

Lois P. Frankel

Spreker

Miryanna van Reeden

Vertaler

Jonas de Vries

Speelduur

9 uur 6 min

€ 14,99

Beschrijving

Het nieuwe boek van de auteur van dé carrièrebestseller Nice girls don't get the corner office!

Hoe vaak heb je jezelf afgevraagd waarom je niets hebt gezegd tijdens een vergadering? Of waarom je niet hebt gevraagd om de loonsverhoging die je duidelijk verdiende? Of heb je de taak van iemand anders uitgevoerd omdat je niet wilde zeuren? Waarschijnlijk regelmatig en de reden is telkens dezelfde: je hebt geleerd om aardig te zijn, om te pleasen. Met Frankel als je persoonlijke coach leer je zelfverzekerd, authentiek en duidelijk te communiceren – en zo je carrière in eigen handen te nemen. Gebaseerd op meer dan vijfentwintig jaar praktijkervaring.

In dit gloednieuwe boek van Lois P. Frankel, auteur van de bestseller Nice girls don't get the corner office, leer je hoe je op de meest effectieve manier kunt communiceren. Van de basis en het navigeren in sticky situations tot de kunst om anderen te beïnvloeden, dit handboek laat je met praktijkvoorbeelden en krachtige tools zien hoe je de zichtbaarheid en waardering krijgt die je verdient! Want een vrouw op de werkvloer is helaas nog steeds veel te vaak een nice girl.

In de pers:

'De lessen uit Nice girls don't get the corner office zijn onverminderd relevant.' Eva Jinek

'Lieve meisjes komen niet ver. Stop dus met ploeteren, met aardig en behulpzaam zijn. En hou eens op je zo vaak te verontschuldigen. En nooit huilen op je werk. Maar daar is met dit handboek straks ook geen enkele reden meer voor.' Trouw

'Aan de hand van 133 typische fouten die vrouwen op het werk maken, neemt Frankel je met haar vlotte schrijfstijl mee in de wereld van de kantoorpsyche.' Glamour

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

16 augustus 2022

ISBN

9789052865324

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 6 min

Bestandsgrootte

751 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lois P. Frankel schreef hét boek over het coachen van vrouwen: Nice girls don't get the corner office en nog veel meer boeken. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van business coaching, waarbij ze met iedereen werkte: van CEO's tot beginnende professionals. Haar boeken zijn internationale bestsellers die wereldwijd in meer dan vijfentwintig talen zijn vertaald.

Meer auteur Lois P. Frankel Bekijk alles

Nice girls don't get rich

Nice girls don't get rich

Lois P. Frankel

€ 14,99
Nice girls don't get the corner office
€ 14,99

Meer spreker Miryanna van Reeden Bekijk alles

Een kat voor kerst

Florence McNicoll

€ 14,99
€ 14,99
Klein huiselijk leed IV

Klein huiselijk leed IV

Sylvia Witteman

€ 7,99
€ 15,99