Camping Oosthoek
Camping Oosthoek

Camping Oosthoek

Een familie op zwart zaad. Tien miljoen losgeld. Een aanbod dat ze niet kunnen weigeren.

Echtscheidingsadvocate Diana van Assendelft onverwacht haar kapitale villa wordt uitgezet en met drie kinderen op de verloederde camping Oosthoek in Brabant terechtkomt, staat haar wereld op zijn kop.

Auteur

Nathalie Pagie

Spreker

Nathalie Pagie

Speelduur

7 uur 38 min

€ 14,99

Beschrijving

Voor de fans van Undercover en Penoza

Als echtscheidingsadvocate Diana van Assendelft onverwacht haar kapitale villa wordt uitgezet en met drie kinderen op de verloederde camping Oosthoek in Brabant terechtkomt, staat haar wereld op zijn kop. Haar man John blijkt torenhoge schulden te hebben waar zij niets vanaf wist. Hem om opheldering vragen gaat niet, want John is spoorloos verdwenen. Dan ontvangt ze een briefje waarin tien miljoen euro losgeld wordt geëist voor zijn vrijlating. Diana is de wanhoop nabij. Waar haalt ze dat geld vandaan?

Criminele campingbaas Franco Bergmans biedt uitkomst: hij is bereid bij te springen in ruil voor een riskante klus die Diana voor hem mag opknappen. Diana zet voet in een wereld waarin ze beter blijkt te passen dan ze ooit had kunnen vermoeden. Met haar verborgen talenten maakt ze snel naam als ijskoude 'Lady'. Dan is het losgeld verdiend en lijkt Johns terugkeer nabij. Maar wil Diana nog wel terug naar haar normale leven?

In de pers

'Beklemmend drama dat uit de klauwen loopt. De spanning is om te snijden.' Zin

'Nathalie Pagie bewijst met Helsinki dat ze zich gemakkelijk kan meten met grootheden als Unni Lindell en Camilla Läckberg. Haar plot zit goed in elkaar, haar stijl is mooi sober en haar personages hebben allemaal iets waardoor je meer over ze zou willen lezen.' **** Vrij Nederland

'Haar thrillers vallen in de smaak. Pagie heeft succes.' Algemeen Dagblad

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

12 november 2021

ISBN

9789052864006

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 38 min

Bestandsgrootte

647 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013. Inmiddels heeft ze vele bestsellers op haar naam staan, waaronder de winterthriller IJsengel en de succesvolle Tara en Diego -serie, die bestaat uit Paradijsvogels, Casa Familia, Rio Grande en De Trip. Voor Casa Familia en IJsengel won ze de ThrillZone Award voor Beste Nederlandse Thriller.

Meer auteur Nathalie Pagie Bekijk alles

IJsengel

IJsengel

Nathalie Pagie

€ 14,99
Paradijsvogels

Paradijsvogels

Nathalie Pagie

€ 14,99
Vuurduivel

Vuurduivel

Nathalie Pagie

€ 14,99
Koning van het bos

Koning van het bos

Nathalie Pagie

€ 2,99

Meer spreker Nathalie Pagie Bekijk alles

Koning van het bos

Koning van het bos

Nathalie Pagie

€ 2,99
Het vlot

Het vlot

Nathalie Pagie

€ 1,99