Luistervoorbeeld

Perenbomen bloeien wit

Auteur Gerbrand Bakker
Spreker Gerbrand Bakker
Speelduur 2u 25m 4s
€ 11,95

Beschrijving

De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak 'zwart' een spel waarbij de belangrijkste regel is, dat zij hun ogen niet open mogen doen. Maar als ze op een zondagmorgen met z'n allen in het autootje van hun vader stappen op weg naar opa en oma, verandert hun leven midden tussen de bloeiende boomgaarden met één harde klap. Een auto-ongeluk zorgt ervoor dat Gerson de rest van zijn leven 'zwart' zal moeten spelen. Wil hij dat wel? En hoe ziet zijn toekomst eruit?

In dit ontroerende verhaal voor jong en oud vertellen drie stemmen afwisselend het verhaal, die van de tweeling, van Gerson en van de hond Daan. Perenbomen bloeien wit is een bewerking door de auteur van zijn gelijknamige jeugdroman. Ingekorte versie.

Foto: Hollandse Hoogte / Klaas Koppe.

Details

ImprintCossee, Uitgeverij
UitgeverCossee
Publicatiedatum 5 maart 2013
ISBN 9789059364080
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 25m 4s
Bestandsgrootte 135 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Gerbrand Bakker (1962) publiceerde zijn alom geprezen roman Boven is het stil (Cossee 2006). Het boek werd vrijwel meteen na verschijnen bekroond met het Gouden Ezelsoor voor het bestverkochte literaire debuut. Perenbomen bloeien wit is een bewerking door de auteur van zijn gelijknamige jeugdroman.

Toon aanbod