Perenbomen bloeien wit
Perenbomen bloeien wit

Perenbomen bloeien wit

Gerson is bij een auto-ongeluk ernstig gewond geraakt. Hij zal nooit meer kunnen zien. Ontroerend verhaal voor jong en oud. Leeftijd: 12+

Auteur

Gerbrand Bakker

Spreker

Gerbrand Bakker

Speelduur

2 uur 25 min

€ 11,95

Beschrijving

De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak 'zwart' een spel waarbij de belangrijkste regel is, dat zij hun ogen niet open mogen doen. Maar als ze op een zondagmorgen met z'n allen in het autootje van hun vader stappen op weg naar opa en oma, verandert hun leven midden tussen de bloeiende boomgaarden met één harde klap. Een auto-ongeluk zorgt ervoor dat Gerson de rest van zijn leven 'zwart' zal moeten spelen. Wil hij dat wel? En hoe ziet zijn toekomst eruit?

In dit ontroerende verhaal voor jong en oud vertellen drie stemmen afwisselend het verhaal, die van de tweeling, van Gerson en van de hond Daan. Perenbomen bloeien wit is een bewerking door de auteur van zijn gelijknamige jeugdroman. Ingekorte versie.

Foto: Hollandse Hoogte / Klaas Koppe.

Details

Imprint

Cossee, Uitgeverij

Uitgever

Cossee, Uitgeverij

Publicatiedatum

5 maart 2013

ISBN

9789059364080

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 25 min

Bestandsgrootte

135 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Gerbrand Bakker (1962) publiceerde zijn alom geprezen roman Boven is het stil (Cossee 2006). Het boek werd vrijwel meteen na verschijnen bekroond met het Gouden Ezelsoor voor het bestverkochte literaire debuut. Perenbomen bloeien wit is een bewerking door de auteur van zijn gelijknamige jeugdroman.

Meer auteur Gerbrand Bakker Bekijk alles

De 3 bestaat niet

De 3 bestaat niet

Gerbrand Bakker

€ 7,50