Auraschoonmaak
Auraschoonmaak

Auraschoonmaak

Drie oefeningen voor energiebeheer en losmaken van niet-eigen energie

Overgevoelig voor spanning en emoties van anderen, blokkeer je snel of voel je je soms 'uitgewoond' en leeggezogen? Dit luisterboek helpt je grenzen te stellen.

Auteurs

Peter den Haring, Paul Klaui

Spreker

Peter den Haring

Speelduur

1 uur 15 min

€ 14,00

Beschrijving

Dit luisterboek is met name ontworpen voor mensen met latente of verstoorde paranormale vermogens, die last hebben van omgevingsstress of zelfs van overschaduwingen.

Zo'n effect kan veroorzaakt worden door een vernoeming, die immers een zelfde numerologische trilling als die van de vernoemde overledene heeft. Daardoor kan die overledene wel erg dicht op je huid, (en zelfs IN je zenuwgestel) geraken. Astrologisch gezien zullen mensen met lastige Neptunusaspecten, veel planeten in Vissen of in het 12e huis dit soort kwetsbaarheden het duidelijkst herkennen. Je bent dan soms onverklaarbaar moe van iets of iemand, je doet dingen tegen je diepste gevoel in, of je laat je veel te veel sturen door medelijden of empathie en begrip voor die ander.

Als je Deel I en II onder de knie hebt, kun je met Deel III snel en efficient de energie van iemand anders (overleden, levend, aardig of niet aardig) uit je aura zetten, een snelschoonmaakactie. Mocht je bang zijn dat je eventueel in zo'n trance zou kunnen blijven hangen, ontspan dan maar weer. Als een extra beveiliging daartegen volgt namelijk automatisch na Deel III een lange, slaapverwekkende bromtoon. Die komt overeen met de harttoon die een baby hoort in de buik van de moeder. Je verschuift daaardoor geleidelijk van trance naar ontspannende slaap. Hieronder lees je voor de volledigheid de gehele gebruiksaanwijzing.

Creëer in de geleide fantasie van deel I (bijna 37 min.) een veilige, gesloten ruimte met het beeld van een roos. Stimuleer het evenwicht in je zenuwgestel door dit energieveld op te laden met godinnenkracht van Moeder Aarde en goddelijke kracht van Vader Zon. Een helende muziekfrequentie op de achtergrond, de AUM klank, jaartoon van de aarde, helpt je krachtig te gronden en met het afvloeien van psychisch afval naar de aarde onder je voeten.

Aansluitend helpt deel II (17 min.) om je aura (je roosveld) te ontdoen van beelden en projecties. Soms vind je infiltraties van bekende personen (vaak ouders, opvoeders of partners) maar ook al dan niet bekende overledenen of nietmenselijke entiteiten. Wie vernoemd is, moet soms even afstand maken naar de vernoemde. Haal ook regelmatig jouw energie of losse zielsstukjes terug van anderen en uit bepaalde situaties. Op de achtergrond hoor je de planetaire aardedagtoon, die je helpt naar binnen te keren en die je Ik bewustzijn versterkt.

Deel III (7,6 min.; verkorte versie van deel I & II) laat je als snelschoonmaakactie energie uitwisselen met een partner of anderen in een conflict. De zonnetoon op de achtergrond kan je het gevoel geven van een ruimer bewustzijn.

In deel IV hoor je een harttoon om bij uit te rusten of in slaap te vallen.

Details

Imprint

Uitgeverij Timetext

Uitgever

Timetext

Publicatiedatum

28 november 2012

ISBN

9789080570061

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 15 min

Bestandsgrootte

65 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Peter den Haring Bekijk alles

Peter den Haring en Peter Toonen
€ 2,49
Peter den Haring en Willemijn Bessem
€ 2,49
Peter den Haring en Gordon Volckmer
€ 2,49
Peter den Haring en Jayanti van der Meer
€ 2,49

Meer auteur Paul Klaui Bekijk alles

Aura schoonmaak

Aura schoonmaak

Peter den Haring, Paul Klaui

€ 14,00
Trancereizen

Trancereizen

Peter den Haring, Paul Klaui

€ 14,00

Meer spreker Peter den Haring Bekijk alles

Peter den Haring en Peter Toonen
€ 2,49
Peter den Haring en Willemijn Bessem
€ 2,49
Peter den Haring en Gordon Volckmer
€ 2,49
Peter den Haring en Jayanti van der Meer
€ 2,49