Luistervoorbeeld

Hersenwetenschap

Een introductielezing op het luisterboek De vijfde revolutie (Engelstalig)
Auteur Lone Frank
Voorlezer Lone Frank
Speelduur 34m 54s
€ 0,00

Beschrijving

Deze lezing van de Deense neurologe en wetenschapsjournaliste Lone Frank is opgenomen in 2010 tijdens de speciale debatavond rondom het verschijnen van de Nederlandse vertaling van haar boek De vijfde revolutie. In haar Engelstalige lezing spreekt ze over de veranderende rol van hersenwetenschap in onze samenleving.

Het volledige luisterboek De vijfde revolutie is ook als mp3-download verkrijgbaar in het Nederlands. Dit luisterboek gaat in op de stroomversnelling waarin de hersenwetenschap zich bevindt en de baanbrekende inzichten over de werking van onze hersenen.

Met dank aan Uitgeverij Home Academy voor de beschikbaarstelling van deze gratis lezing.

Details

UitgeverHome Academy
Publicatiedatum 27 november 2015
ISBN 9789085308652
Taal Engels
Speelduur 34m 54s
Bestandsgrootte 64 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Lone Frank
Lone Frank

Lone Frank is neurobiologe en wetenschapsjournalist in Denemarken. Een MRI-scan heeft aangetoond dat de hersenen van Lone Frank ‘nogal gewoontjes’ zijn, maar zij wel een prachtige corpus callosum heeft. Ze is gepromoveerd in de neurobiologie en heeft meerdere prijzen ontvangen als wetenschapsjournalist. Zowel in Denemarken als de Verenigde Staten neemt zij deel aan debatten en geeft ze lezingen. Eerder verschenen van haar The New Life en Cloned Tigers.

Toon aanbod